Tual'den "Sakin Şehrin Şarkıları"

Abone Ol :

Tual'den

“Pencere”, “Tiryakinim”, “Kasım” gibi sevilen şarkılarıyla anılarımızda iz bırak TUAL grubu, “SAKİN ŞEHRİN ŞARKLARI” isimli yeni maxi single’ları ile müzikseverlerle buluşuyor.

Söz ve müziği İskender Türsen’e ait 4 şarkıdan oluşan “SAKİN ŞEHRİN ŞARKLARI” nda yer alan; “Artık”, “Beyaz” ve “Sar Bana” şarkılarının düzenlemelerinde grup üyelerinden; İskender Türsen, Ertuğrul Perşembe, Özgür Özgün, Yavuz Darıdere, Mustafa Darıdere’nin imzası var. İlk olarak 2005 yılında kendi isimleri ile yayınladıkları albümde dinleyenlerle buluşturdukları, bu maxi single’ın da sürprizi olan “Kasım” şarkısının yeni düzenlemesi Yavuz Darıdere tarafından yapıldı.

Ossi Müzik etiketiyle, Hakan Eren’in yapımcılığında yayınlanan “SAKİN ŞEHRİN ŞARKILARI” İskender Türsen’in müzik direktörlüğünde, TUAL stüdyolarında kaydedildi. Mix ve mastering’ini AKM Prodüksiyon’un yaptığı maxi single’ın, ilk video klibi Arda Kaynak’ın yönetmenliğinde “Artık” isimli şarkıya çekildi. Projenin kapak fotoğrafı Arda Kaynak’ın, kapak tasarımı Özlem Semiz’in imzasını taşıyor.

Etiketler: 2440

Abone Ol :