Tohum Otizm Vakfı Yılbaşı Alışveriş Festivali!

Abone Ol :

Tohum Otizm Vakfı Yılbaşı Alışveriş Festivali!

Bu sene 20’nci yaşını kutlayan Tohum Otizm Vakfı’nın Yılbaşı Alışveriş Festivali 5-6 Aralık’ta Divan Kuruçeşme’de. Birçok tanınmış markanın yerini alacağı festivalde yeni yıl öncesi sevdikleriniz için hediyeler alırken, aynı zamanda otizmli çocukların eğitimlerine katkıda bulunabilirsiniz.

20. Yıla 20 özel hediye çekilişi, özel yılbaşı sepetleri ve daha pek çok sürpriz festivalde sizleri bekliyor. Festivalden elde edilecek gelir, otizmli çocukların eğitimine destek olacak.

Festivalde, Tohum Otizm Vakfı Kurucuları arasında yer alan ve Vakfın çalışmalarına kurulduğu günden itibaren önemli katkılar sağlayan duyarlı insan ve değerli sanatçı Sara Rodrik’in fotoğrafları Güral Porselen desteği ile otizmli çocukların eğitimine dönüşüyor. Tohum Otizm Vakfı 20. Yıl Alışveriş Festivali’ne özel hazırlanan; Sara Rodrik’in fotoğraflarını taşıyan Güral Porselen fincan ve tabak setleri festivalde ziyaretçiler ile buluşacak. Setlerin satışından elde edilecek tüm gelir otizmli çocukların eğitimine destek olacak.

 

Etiketler:

Abone Ol :