Tohum Otizm Vakfı Yılbaşı Alışveriş Festivali!
Güncelleme : 29.11.2023

Bu sene 20’nci yaşını kutlayan Tohum Otizm Vakfı’nın Yılbaşı Alışveriş Festivali 5-6 Aralık’ta Divan Kuruçeşme’de. Birçok tanınmış markanın yerini alacağı festivalde yeni yıl öncesi sevdikleriniz için hediyeler alırken, aynı zamanda otizmli çocukların eğitimlerine katkıda bulunabilirsiniz.
20. Yıla 20 özel hediye çekilişi, özel yılbaşı sepetleri ve daha pek çok sürpriz festivalde sizleri bekliyor. Festivalden elde edilecek gelir, otizmli çocukların eğitimine destek olacak.
Festivalde, Tohum Otizm Vakfı Kurucuları arasında yer alan ve Vakfın çalışmalarına kurulduğu günden itibaren önemli katkılar sağlayan duyarlı insan ve değerli sanatçı Sara Rodrik’in fotoğrafları Güral Porselen desteği ile otizmli çocukların eğitimine dönüşüyor. Tohum Otizm Vakfı 20. Yıl Alışveriş Festivali’ne özel hazırlanan; Sara Rodrik’in fotoğraflarını taşıyan Güral Porselen fincan ve tabak setleri festivalde ziyaretçiler ile buluşacak. Setlerin satışından elde edilecek tüm gelir otizmli çocukların eğitimine destek olacak.

-
Özcan Deniz Anjiyo Oldu!
-
MFÖ Son Kez Bir Arada!
-
Yaşar'ın Yeni Albümü Deniz Şarkıları!
-
Gripin Yeni Şarkısı "Kim Tutar Beni"nin Lansmanını Amerika Turnesinde Yaptı!
-
Mahsun Kırmızıgül, Edip Akbayram'ın Mezarını Ziyaret Etti!
-
Nilüfer’den Yeni Ayrılık Şarkısı!
-
Murat Coşgun’dan Bir Saygı Duruşu Daha “Gönül Limanı”
-
Ford Trucks F- MAX'in Katkılarıyla Her Gece 02.00 - 06.00 Saatleri Arasında Kadirhan Canlı Yayında!
-
Fatma Turgut "Yok Dönüş Geri" Diyor!
