Tarkan'ın Hayatı Film Oluyor!

Abone Ol :

Tarkan'ın Hayatı Film Oluyor!

Popun Kralı Tarkan, hayatı boyunca yaşadığı sıkıntılardan şöhret basamaklarını nasıl tırmandığına kadar tüm hayatını beyazperdeye aktarmak için harekete geçti.Şu sıralar baba olmanın sevincini Almanya'da eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile vakit geçirerek yaşayan Tarkan, hayatını beyazperdeye aktarmak için kolları sıvadı.

Doğduğu günden şöhret basamaklarını çıktığı yıllara kadar pek çok şey yaşayan Popun Kralı Tarkan,  filmde 45 yıllık hayatını tüm çıplaklığıyla anlatacağını dile getirdi. Adını, annesinin gördüğü bir rüya üzerine alan Tarkan, küçükken ağabeyi ile at arabasının peşinden koşunca feci bir kaza geçirdi. Doktorların "Bu çocuk yaşamaz" demesine rağmen hayata tutunan ünlü popçu, Almanya'daki ırkçı saldırılardan nasibini aldıktan sonra babasının kalp hastalığı nedeniyle 15 yaşında ailesiyle Türkiye'ye döndü.

Avrupai görüntüsü ve maddi sıkıtılar nedeniyle zor bir dönemden geçen Tarkan, bir dönem yaşadığı psikolojik sıkıntıların üstesinden profesyonel destekle gelebildi. 90'lı yılların başında yıldızı parlayan sanaçtı, şöhreti yakaladıktan kısa bir süre sonra Fransa'da geçirdiği feci trafik kazasıyla bir kez daha ölümle burun buruna geldi. Vücudunda kırıklar oluşan Tarkan, burada da uzun süre yoğun bakımda kaldı. Kaza belasından bir türlü kurtulamayan şarkıcı, yıllar sonra başka bir kazada otobanın ortasında öylece kalan araçtan şans eseri sağ salim kurtulması da o dönem büyük yankı uyandırmıştı. Birçok kez ölüme kafa tutarak yaşama tutunan Tarkan, azmi sayesinde yıldızını parlattı ve Megastar olmayı başardı. Yapımcılardan pek çok oyunculuk teklifi alıp geri çeviren sanatçının kendi hayatını anlattığı ve senaryosunu büyük titizlikle kaleme aldığı filmde oynayıp oynamayacağı ise merak konusu oldu.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :