Tarkan'ı Eşi Pınar Dilek Anlattı!

Abone Ol :

Tarkan'ı Eşi Pınar Dilek Anlattı!

Kral POP Medya Sponsorluğunda  Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşen Tarkan konserlerinin 4. günün çok özel bir konuğu vardı. Tarkan'ın geçtiğimiz aylarda hayatını birleştirdiği Pınar Dilek Tevetoğlu..

Pınar Dilek, merak edilen evliliklerini ve Tarkan'ı "http://www.kralmuzik.com.tr/ "ye  anlattı.


Biz 5 Yıldır Birlikteydik!

Tarkan’la olan birliktelikleri ve evliliğe uzanan süreci anlatan Pınar  Dilek, “ Evlilik teklifi sürpriz olmadı. Uzun süredir sürdürdüğümüz ilişkimizi evlilikle noktaladık. 5 yıllık bir beraberliğimiz var” şeklinde konuştu.Pınar Dilek  herkes tarafından merak edilen ve yazılan haberlere  açıklık getirdi. Tarkan ile 5 yıldır bilikte olduklarını ve bu birlikteliğin  sonunda dünya evine girdiklerini söyleyen Pınar Dilek, "Aslında hayranı ile evlendi haberlerinin tam olarak doğruyu yansıtmıyor. Yani tam olarak öyle diyemeyiz. Bunun çok özel bir hikayesi var. Bu bizim Tarkan ile aramızda. Bu evlilik büyük bir aşk ile gerçekleşti." dedi.

Onu Sahnede İzlemek Beni Mutlu Ediyor!

Eşinin konserini  kendisi için özel olarak ayrılan  protokol bölümünde izleyen Pınar Dilek,  heyecanını ise şu sözlerle anlattı; " Herkes gibi bende şuan çok heyecanlıyım. Tarkan sahnede izleyeceğim. Onu sahnede göreceğim için bende çok mutluyum" diyerek  duygularını dile getirdi.Heyecanlı olduğu her halinden belli olan Pınar Dilek, kameralara da henüz alışamadığını belirtti.

Duygularım İlk Gün Ki Gibi!

Pınar Dilek, evlenmeden önce Tarkan'ı defalarca sahnede seyirci olarak  izlediğini söylerken, "Evlenmeden önce onu gördüğüm de yada izlediğim de nasıl heyecanlanıyorsam şimdi de aynı duyguları yaşıyorum. Duygularım ona karşı hala aynı şekilde"  Diyerek eşine duyduğu büyük aşkı anlattı."

Tarkan Çok İnce Ruhlu Bir İnsan!

Tarkan'ın evde çok doğal biri olduğunu söyleyen Pınar Dilek; " Tarkan çok doğal bir insan. Ayrıca çok mütevazıdır. " sözleriyle eşini anlatırken, Tarkan'ın en sevdiği özelliğini de açıkladı. " Tarkan çok ince ruhuludur. Çok ince düşüncelidir,  benim için en önemliside bu zaten." Diyerek Tarkan'ın içinden geldiği gibi davrandığını evde star  havasında olmadığını   ve evinde herkes gibi doğal davrandığını söyledi. Tarkan ile özel bir şarkıları olup olmadığını sorduğumuz Pınar Dilek" Evet  ikimizin bir şarkısı var. Ama bunun hangi şarkı olduğunu söylemek istemiyorum. Çünkü  bu Tarkan ile aramızda özel kalsın istiyorum" Dedi.

Burnumdan  Bir Operasyon Geçirdim!

Evlendikten sonra geçirdiği burun ameliyatı haberleriyle ilgili de tüm sorularını  tüm samimiyetiyle cevaplayan Pınar Dilek " Evet bir burun ameliyatı geçirdiğim doğru. Deviasyon ameliyatı da diyebiliriz bunun için.. Nefes almam çok zorlaşmıştı. Hiç nefes alamıyordum. Onu tedavi ettiler. Burun eti aldırdım. Bu operasyonlar esnasında bir de burun ucu toparlama ameliyatı oldu. Buda işin estetik kısmı" dedi.

Röportaj: Deniz Rüya Özdemir

"Röportajın Görüntülerine Aşağıdaki Videodan Ulaşabilirsiniz"

 

 

Etiketler: 0

Abone Ol :