Tarkan'dan Haluk Levent'e Destek: "Yanındayım!"

Abone Ol :

Tarkan'dan Haluk Levent'e Destek:

 

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası Haluk Levent'e destek olan birçok ünlü isme Tarkan da eklendi. Tarkan, Haluk Levent'e verdiği desteği "Yanındayım" mesajıyla gösterdi.Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 45 saniye süren deprem; Trabzon, Adana, Gaziantep, Malatya, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye, Samsun ve Hatay’da da hissedildi. 10 ili etkileyen depremlerde binlerce ölü ve yaralı var. Kurtarma çalışmaları halen sürüyor.

Sanatçı kişiliğinin yanında son dönemde kurduğu AHBAP Derneği'ndeki çalışmalarla da adından sıkça söz ettiren Haluk Levent, depremin ardından afetzedeler için destek kampanyası başlatmıştı. Ünlülerin kampanyaya olan desteklerini paylaşan Levent'e bir destek de Tarkan'dan geldi. Twitter hesabında yaptığı paylaşımda "AFAD da bizim AHBAP da" diyen Tarkan, Levent'e "Yanındayım" dedi

23-02/10/tarakannn.png

 

"AFAD DA BİZİM AHBAP DA"

Öte yandan, Levent sosyal medyada AFAD ve AHBAP’ın karşı karşıya getirilmesine tepki göstermiş ve “Koordinasyonunun başındayım ve sosyal medyaya bakamıyorum bile. Aranızda beni seven varsa gerçekten varsa bir twit istiyorum. Çalışmalarımıza sekte vurmak isteyenlere inat! Afad da bizim Ahbap da! Tek cümle istiyorum! Afad da bizim Ahbap da!” demişti.

 

 

Etiketler:

Abone Ol :