Tarkan’dan Darüşşafaka Yararına Konser!

Abone Ol :

Tarkan’dan Darüşşafaka Yararına Konser!

Megastar Tarkan, 18 Şubat Cumartesi akşamı, en sevilen pop şarkılarını, 1863'ten bu yana "eğitimde fırsat eşitliği" misyonu doğrultusunda annesi veya babası hayatta olmayan, maddi durumu yetersiz, yetenekli öğrencileri yatılı olarak, tam burslu, nitelikli eğitimle geleceğe hazırlayan Darüşşafaka yararına seslendirdi.

Tarkan’ın biletleri günler öncesinden tükenen konserinden elde edilecek gelirle Darüşşafaka Eğitim Kurumları kampüsünde "Sanat Merkezi" kurulacak.

Bu özel gecede Tarkan, “Şıkıdım”, “Kuzu Kuzu”, “Kış Güneşi”, “Şımarık”, “Kır Zincirlerini”, “Acımayacak” ve “Dudu” gibi en sevilen pop şarkılarını Darüşşafaka Eğitim Kurumları kampüsünde kurulacak “Sanat Merkezi” için söyledi. Megastar, “Umarım birlikte yarattığımız bu anlamlı proje ile ülkemiz gelecekte çok değerli sanatkarlar kazanacak. Bizim tüm çabamız çocuklar için, sanat için.” diyerek Volkswagen Arena’yı dolduran binlerce sevenine teşekkür etti.

Konserde seyircilere seslenen Megastar Tarkan, “Eski ve yeni şarkıları karışık söylüyorum ama sanmayın ki yeni albüm yolda değil. Üzerinde 3-4 yıldır çalıştığım bir pop albümü geliyor. Albüm konusunuda içim çok rahat. Sizlere layık olacak şarkıların yer aldığı albüm geliyor. Yolda derken uzak sanmayın. Yeni pop albümüm sıcaklar gelince çıkacak” dedi.

Konserden elde edilen gelirle, Darüşşafaka Eğitim Kurumları kampüsünde sanat merkezi oluşturulacağı açıklandı. Açılacak Darüşşafaka Sanat Merkezi’nde piyano, keman, çello, saksafon, perküsyon odaları, şan eğitimi, resim, heykel atölyeleri ve drama salonunun bulunacağı belirtildi. Tarkan, 2-3 Mart tarihlerinde New York’ta, 5 Mart’ta ise Los Angeles’ta konser verecek.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :