"Tarkan Zamanı"nın 2. Günü!

Abone Ol :

Açıkhava’da yılın heyecanla beklenen “Tarkan Zamanı”  Kral POP Radyo Medya Sponsorluğunda  büyük bir coşkuyla devam ediyor. Konser serisinin ikinci gününe iş, sanat ve televizyon dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

Tarkan bu yıl sevenleriyle iki farklı orkestra ile buluştu. Konserine “Dönülmez Akşamın Ufkundayız” şarkısıyla başlayan ve “Ahde Vefa” albümündeki Türk Müziği şarkılarını seslendiren Tarkan’a ilk bölümde Ali İlhan Kısaç’ın yönetmenliğindeki 32 kişilik bir orkestra eşlik etti.

Türk Müziği şarkıları ile Açıkhava’da büyülü bir hava estiren Tarkan, konserin ikinci yarısında “Cuppa”nın da aralarında yer aldığı ve hep bir ağızdan eşlik edilen pop şarkıları ile bütün Açıkhava’yı coşturdu. “Aşk Gitti Bizden” şarkısı ile konserini kapatan Megastar, seyircinin yoğun ısrarı üzerine “Cuppa” şarkısıyla bis yaptı.

Yedi konserlik Açıkhava maratonunun ikinci gecesinde Megastar’ı dinlemeye gelenler arasında Cem Yılmaz, Ahu Yağtu, Demet Akbağ, Sedef İybar, Fulya Terim, Zeynep Ilıcalı, Özge Ulusoy, Ozan Güven, İdil Tatari gibi ünlü isimler de vardı.

İstanbul Tarkan’a Doymuyor

On bir yıl art arda konser verdiği Harbiye Açıkhava’da bu yıl da sahne almanın heyecanını yaşayan Tarkan, toplam 7 konserde sevenleriyle buluşacak. Hitt Prodüksiyon ve Atlantis Yapım organizasyonuyla ve Kral POP Radyo Medya Sponsorluğunda  6, 7, 9, 10, 11 Eylül tarihlerinde de Açıkhava sahnesinde olacak.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :