Tarkan Yine Büyüledi!

Abone Ol :

Tarkan Yine Büyüledi!

Kral POP Radyo Medya Sponsorluğunda gerçekleşen Açıkhava’daki konser serisinin üçüncü gecesinde Tarkan’ın besteler ve makamlar arası yolculuğuna binlerce kişi hep bir ağızdan eşlik etti.

Tarkan, unutulmaz Türk Müziği eserlerinden tüm sevenlerinin ezberlediği pop şarkılarına kadar uzanan bir müzik şöleni daha yaşattı.Konserinin ilk bölümünde Türk Müziği şarkılarını seslendiren Tarkan, hayranlarının kaldırdığı “Kalbimizdesin Müzeyyen Senar” pankartına “Bugün beni burada bu sahnede görseydi çok duygulanırdı, bir kez daha sevgilerimi yolluyorum ona” sözleriyle karşılık verdi.

İkinci yarıya “Cuppa” ile başlayan Megastar, Tarkan Fan Club’ın sürprizi ile karşılaştı. Yaklaşık iki bin kişi “Cuppa ile coşuyor tayfa” yazılarını havaya kaldırarak tüm Harbiye’yi dolduran sevenleri Tarkan ile birlikte dans etti. Tarkan’ın Türk Müziği bölümündeki kıyafetlerini Gülnur Güneş, Pop Müziği bölümündeki kıyafetlerini ise Hatice Gökçe tasarladı.

Yedi konserlik Açıkhava maratonunun üçüncü gecesinde Megastar’ı dinlemeye gelenler arasında Arzu Sabancı, Türker İnanoğlu, Şebnem Çapa, Ceylan Çapa, Candan Kıramer, Gülden Büyükuçak gibi ünlü isimler de vardı.

İstanbul Tarkan’a Doymuyor

On bir yıl art arda konser verdiği Harbiye Açıkhava’da bu yıl da sahne almanın heyecanını yaşayan Megastar, toplam 7 konserde sevenleriyle buluşacak. Kral POP Radyo Medya Sponsorluğunda Hitt Prodüksiyon ve Atlantis Yapım organizasyonuyla 7, 9, 10, 11 Eylül tarihlerinde de Açıkhava sahnesinde olacak.

Etiketler: 0

Abone Ol :