Tarkan 7 Gün Sahnede!

Abone Ol :

Tarkan 7 Gün Sahnede!

  İlk olarak 6 konserle müzik severlerin karşısına çıkacak olan Tarkan, gelen yoğun istek üzerine konserlerine 11  Eylül tarihini de ekledi.

Yoğun İstek Üzerine 1 Gün Daha Ekledi!

Son birkaç yıldır Harbiye’ye damgasını vuran seri konserler veren Tarkan, bu sene de 7  konser ile müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 3 – 4 – 6  - 7 - 9 - 10 ve 11  Eylül’de Kral Pop Radyo  medya sponsorluğunda Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluşacak olan Tarkan’ın nasıl bir sahne hazırladığını da şimdiden merak konusu oldu.

Türk Sanat Müziği Şöleni!

Her sene Açıkhava’da yaklaşık 50-60 bin kişinin izlediği Tarkan’ın konser biletleri de şimdiden tükenmek üzere. Bu sene vereceği konserde bazı ilkleriyle ön plana çıkacak olan Tarkan,  Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda çıkacağı Açıkhava sahnesinde yeni albümden şarkılar seslendirecek. Konserinin  bir bölümünü  Türk Sanat Müziği’ne ayıracak olan Tarkan, konuklarına müzik şöleni yaşatacak.

Hitt Prodüksiyon, Atlantis Yapım organizasyonuyla  ve Kral POP  Radyo Medya Sponsorluğunda gerçekleşecek konserlerin biletleri, Biletix’te satışta. 

Etiketler: 0

Abone Ol :