Tan Taşçı'nın İlk Kitabı "Eve Dönüş" Raflarda Yerini Aldı!

Abone Ol :

Tan Taşçı'nın İlk Kitabı

Tan Taşçı ile yazar Ezgi Durmuş’un birlikte kaleme aldıkları “Eve Dönüş” okuruyla buluştu. Sohbet, anı, biyografi ve kişisel gelişim gibi birçok türü içinde barındıran “Eve Dönüş”, tek bir kategoriye ait olmayan bir kitap olarak farkını ortaya koyuyor. Taşçı ve Durmuş’un tesadüflerle başlayan ve birbirlerini hiç tanımadan yola çıkmaları ile iki ortak kaleme dönüşmelerini hissedeceğimiz kitapta, kendilerini tanıma yolculuğunda hayata dair yaptıkları sohbetlerini filtresiz ve doğrudan okuyoruz.

24-01/29/eve-donus_kapak_arka-kapak.JPG

Kitap, yazım sürecinde yazar Ezgi Durmuş’un Tan Taşçı’nın sahneden evine giden yolculuğuna eşlik ettiği ve sanatçının duygu dünyasından dinleyenlerine bir kapı aralamasıyla da öne çıkıyor.

Okumayı bilenlerin tesadüflere değil, hayatın göz kırpışlarına ve rehberliğine inandığı, ne çıkılan bu yolculuğun ne de eve dönüşün tesadüf olmadığını bizlere sunan “Eve Dönüş”, okurun hayal dünyasını, hayatındaki renkleri çeşitlendirirken, kararları da onun iradesine bırakıyor.Tan Taşçı ve Ezgi Durmuş’un birlikte kaleme aldığı “Eve Dönüş” Destek Yayınları etiketiyle tüm kitabevlerinde…

 

 

Etiketler:

Abone Ol :