Soner Sarıkabadayı, Mehmet'in Gezegeni'ne Konuk Oldu!

Abone Ol :

Soner Sarıkabadayı, Mehmet'in Gezegeni'ne Konuk Oldu!

Soner Sarıkabadayı Kral Pop TV, Kral Pop Radyo ve TRT FM ortak canlı yayınında Mehmet’in Gezegeni’ne konuk oldu.

Soner Sarıkabadayı içtenlikle Gezegen Mehmet’in sorularını yanıtladığı programda sevilen şarkılarını da canlı olarak seslendirdi.

Soner Sarıkabadayı'nın katıldığı Mehmet’in Gezegeni, Kral Pop TV - Kral Pop Radyo ve TRT FM ortak canlı yayınında aynı anda Kral Pop TV - Kral Pop Radyo Facebook hesaplarından da canlı olarak yayınlandı…

Gezegen Mehmet :Öncelikle hemen belirteyim, Beşiktaş şuan da çok önemli bir maçta. Başarılar diliyoruz. Galatasaray ilk defa bu kupayı almıştı. Sende Galatasaraylısın. O günleri hatırladığında neler hissediyorsun ?

Soner Sarıkabadayı :Ben Bakırköy’den Taksim’e gitmiştim. Öğrenciydim hatta o zaman. Çok acayip, müthiş bir heyecandı. Çok güzel şeylerdi. O yüzden çok istiyorum Beşiktaş yarı finale kalsın sonra kupayı alsın. Çok uzak şeyler değil aslında. Kafamızda büyüyor bizim.


Gezegen Mehmet :Karşımda şuan üç kişi var. Bir, benim çok samimi bir dostumsun. İki, şarkı söylüyorsun bir sanatçı olarak. Üç, sanatçıların arkaplanında onları besliyorsun, şarkı yazıyorsun. Şarkı söyleyen ve üreten bir kişi olarak hangi tarafını daha çok seviyorsun ?

Soner Sarıkabadayı :Üreten tarafımı daha çok seviyorum. Çünkü üreten tarafım olduğu için şarkı söylediğime inanıyorum.


Gezegen Mehmet :Farklı olduğunun farkında mısın?

Soner Sarıkabadayı :Biraz farkındayım diyebilirim.


Gezegen Mehmet :Ben bir şarkı duyduğum zaman, bu “Soner Sarıkabadayı şarkısı” diyebiliyorum. Şarkı belli ediyor kendini. Bu sence bir avantaj mı yoksa dezavantaj mı?

Soner Sarıkabadayı :Aslında ben avantaj mı ya da dezavantaj mı olmasından ziyade, şarkının duyguyu tam olarak ifade edip etmediğine konsantre olmaya çalışıyorum. O tarafa yoğunlaşıyorum. Benim için şarkının tarzından ziyade ne anlattığı çok daha önemli.


Gezegen Mehmet :Şarkılarının hikayesi var mı?

Soner Sarıkabadayı :Bazılarının var. Yani bazı şarkılarımı direkt olarak insanlara yazdım.


"HAYATIMDA KİMSE YOK"

Gezegen Mehmet :”Bazı şarkılarımın kahramanları var” dedin. Şuan da hayatında birisi var mı?

Soner Sarıkabadayı :Hayır, şuan kimse yok hayatımda. Tam beslenme dönemimdeyim. Aklımda sadece işim, gücüm, ailem ve arkadaşlarım var.


Gezegen Mehmet :”Sadem” şarkısının hikayesini merak ediyorum ama öncelikle şunu belirteyim. Şarkı sözlerin tekerleme gibi. Hem söylemesi zor ama insan bir yandan da söyleme ihtiyacı hissediyor.

Soner Sarıkabadayı :Evet, çok doğru bir tespit. Sadem şarkısıyla ilgili çok güzel tepkiler almıştım yayınladıktan sonra. Hatta öğrendim insanlar çocuklarına “Sadem” ismi vermeye başlamış. Bir video izledim geçen gün. “Sadem” isimli bir çocuk “Tekamül” isimli şarkımda dans ediyor. O kadar mutlu oldum ki, gözlerim doldu resmen.


Gezegen Mehmet :Asla vermem dediğin şarkılar hangileri ?

Soner Sarıkabadayı :Buz, Sadem, Taş. Bu şarkılarımı çok uzun süreler beklettim. Kimseye vermedim. Mesela Buz şarkısını 9 sene beklettim.


Gezegen Mehmet :Şarkılarını verdiğin isimlerde seçici misin?

Soner Sarıkabadayı :Biraz seçiciyim diyebilirim. Yani şarkının o kişiye, o kişinin de şarkıya gerçekten ihtiyacı var mı o benim için önemli. O işin sonunda mutlu olması lazım iki tarafında. Aslında bu yönden seninle birbirimize dokunuyoruz. Sen kimin faydaya ihtiyacı var onu önceden bilmeye çalışıyorsun. Yani biri dara düştüğü zaman sen çok hassas oluyorsun, yanındasın. Gönlü çok güzel birisin. Çok saygı duyduğum bir özelliğin bu.


Gezegen Mehmet :Hiç unutmadığın, çok heyecanlandığın bir ödül var mı?

Soner Sarıkabadayı :Kral’dan aldığım ödül. Çok mutlu olmuştum.


Soner Sarıkabadayı sosyal medyadan gelen soru-mesajları da cevapladı.

Soner Sarıkabadayı maçta ayağı sakatlandığı için bir süre evden çıkamadığını ve bu süre zarfında şarkılar yazdığını dile getirdi. “Yazdığım şarkıları ailem benim yazdığıma inanmadı. Onları inanmadığı için ben de beğendiklerini düşünerek tamamen buraya verdim kendimi” dedi.;


Program esnasında Murat Boz ile telefon bağlantısı gerçekleştirildi.

Murat Boz, Soner Sarıkabadayı ile ilgili düşüncelerini aktarırken ilerleyen zamanlarda bir düetin de söz konusu olabileceğini dile getirdi.


Gezegen Mehmet :Sen bir üreticisin. Murat Boz senin için torpilliler listesinde diyebilir miyiz?

Soner Sarıkabadayı :Kesinlikle diyebiliriz. Murat ile birbirimize inandık, destek verdik.

 

"MURAT BOZ'U TRANSFER EDECEĞİM"

Gezegen Mehmet :Sandıkta Murat Boz için özel şarkılar var mı?

Soner Sarıkabadayı :Kesinlikle var. PDND yapım firmasına gelmesi yeterlidir. Çok istiyorum gerçekten onu, mutlaka transfer edeceğim.


Programın ilerleyen dakikalarında Genco Ecer ve Eylül, Soner Sarıkabadayı’ya eşlik etti.

Soner Sarıkabadayı'nın konuk olduğu programın tekrarı Pazar günü saat 21:00'da Kral Pop TV'de yayınlanacaktır.

Programı ayrıca Kral grubunun resmi YouTube kanalı kralmüzik'ten de izleyebilirsiniz...

Etiketler: 0

Abone Ol :