Sıla'dan İzmir'e Muhteşem Veda!

Abone Ol :

Sıla'dan İzmir'e Muhteşem Veda!

Sıla, Kerki ve Solfej’in düzenlediği ‘’Güz konserleri’’ kapsamında önceki gün İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne aldı.

Ünlü sanatçı konser alanını saatler öncesinden dolduran binlerce müzikseverleri ‘’Hoş Geldiniz…Bu sonbahar gecesinde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederim.‘’sözleriyle selamlayan Sıla, performansı ile hafızalardan uzun süre silinmeyecek bir konsere imza attı. Konser sırasında bir hayranının ‘’Aşksın sen Sıla’’ şeklindeki haykırışına ‘’Asıl aşk sizlersiniz. Sizler varsanız bizde varız. Sanata ve sanatçıya değer veren herkesin önünde saygı ile eğiliyorum.’’ diyerek cevap başarılı sanatçı,
Birbirinden şık sahne kıyafetleri ile yıl boyunca sahnesinde moda rüzgarları estiren Sıla, bir kez daha geleneği bozmayarak iki bölümden oluşan konserinde sahneye iki farklı kıyafetle çıktı. Konser sonlarına doğru hareketli şarkılarını seslendirerek çoşkuyu ikiye katlayan başarılı sanatçı, iki saatin ardından sahneden alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde indi.

Öte yandan gecede ünlü sanatçıyı, annesi Ömür Gençoğlu ve Babası Şükrü Gençoğlu yalnız bırakmadı.
Kerki ve Solfej'in düzenlediği ''Güz Konserleri'' kapsamında turnesine devam edecek olan Sıla, 17 Ekim’de Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda Bursalı sevenleriyle buluşacak.

Etiketler: 0

Abone Ol :