Sıla'dan Harbiye'de Görsel Şölen!

Abone Ol :

Sıla'dan Harbiye'de Görsel Şölen!

 

 

Sıla, geçtiğimiz akşam KerkiSolfej organizasyonu ve Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda önceki akşam Harbiye Açıkhava’da dinleyicilerinin karşısına çıktı. Sıla,konserinde geçmişten günümüze en  sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Sıla, Türkiye’de ilk kez konserde dijital bir görsel şova da imza attı.

90 Metrekarelik Dev Ekranda Görsel Sanat

Sıla, analogdan dijitale dönüştürülen yeni sahnesindeki ilk konserini gerçekleştirdi. Sanatçı sevilen şarkılarını söylerken arkasındaki 90 metrekarelik dev led ekranda yapay zeka destekli canlı ‘videoart’ gösterisi sunuldu. Özel yazılımla üretilen görsel efektler, yapay zeka desteğiyle konserdeki anlık görüntülerle birleştirilerek görsel şölen sergilendi.

23-07/12/ugr02343.jpg

23-07/12/ugr01001.jpg

 

Sıla, daha önce birlikte konser verdiği merhum sanatçı Özkan Uğur’u da andı. Özkan Uğur ve Sıla, 7 yıl önce birlikte sahneye çıkmış ve “Sude” şarkısında düet yaparak alkışları toplamıştı. Uğur’un ölümüyle yıkılan Sıla, bu sefer de “Sude” şarkısını tek başına söyledi. Ünlü isim, şarkının sonunda gökyüzüne el sallayarak öpücük yolladı. Sıla’nın konserindeki o anlar izleyicilerini duygulandırdı ve sosyal medyada da çok konuşuldu.

 

 

 

Etiketler:

Abone Ol :