Sıla Rüzgarında Altıncı Perde!

Abone Ol :

Sıla Rüzgarında Altıncı Perde!

Pop müziğinin sevilen sanatçılarından Sıla, Kerki Production, Solfej Organizasyon’un düzenlediği ve Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda kariyerinin 10. yılına özel gerçekleştirdiği “ON’dan Kalan” konser serisine Aralık ayında da hız kesmeden devam ediyor. Serinin 6. konserinde TİM Show Center’da sahneye çıktı.

10. sanat yılını “ON’dan Kalan” konserler serisiyle kutlayan Sıla, dün akşam TİM Show Center’da seyircisiyle buluşarak yine unutulmaz bir sahne performansına imza attı. Serinin altıncı konserini gerçekleştiren başarılı sanatçı, soğuk havaya rağmen kendisini yalnız bırakmayan seyircisiyle şarkılarını hep bir ağızdan seslendirdi. Bekar şarkılar, platonik şarkılar, kavuştular şarkıları, daraldılar, ayrıldılar ve partili şarkılar olmak üzere 6 farklı konseptte topladığı şarkılarını, sahne performansıyla pekiştirdi.

17 Yaşındaki Hayranı Sıla’yı Resmetti…

Öte yandan konser sonunda çok özel bir sürprizle karşılaşan Sıla, duygu dolu anlar yaşadı. Batmanlı güzel sanatlar lisesi öğrencisi olan genç hayranı, kendisi için yaptığı yağlı boya tabloyu görünce son derece mutlu olduğu gözlenen başarılı sanatçı, 17 yaşındaki genç hayranına teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

“ON'dan Kalan Şarkılar” ile Sıla, 10 Aralık'ta İzmir'de Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda hayranları ile buluşacak. Karşıyaka'nın ardından 18-19 Aralık'ta yeniden Tim Show Center'de sahne alacak olan sanatçı, seriyi iki gece peş peşe vereceği konserle taçlandıracak.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :