Sıla Konserine Yoğun İlgi!

Abone Ol :

Sıla Konserine Yoğun İlgi!

Sıla,Volkswagen Arena’da, hayranları ile buluştu. Sevilen şarkılarını İstanbul’ lu hayranları için seslendiren başarılı şarkıcıyı sevenleri yalnız bırakmadı.

Sevilen şarkılarını İstanbul’ lu hayranları için seslendiren başarılı şarkıcıyı sevenleri yalnız bırakmadı.

'Sizi çok özledim'
İlk üç şarkısını söyledikten sonra seyircilere, ‘hoşgeldiniz’ diyen Sıla, “Normalde ilk şarkının yarısında heyecanım biter. Ama halen heyecanım bitmedi. Buradan harika görünüyorsunuz” dedi. Uzun zaman sonra İstanbul’da hayranlarıyla buluşan şarkıcı, “Görüşmeyeli nasılsınız? Uzun zaman oldu” diyerek araya giren bir seyircinin, “Özledik” sözüne ise, “Bende sizi çok özledim. Hepimiz için hatıralı ve kısmetli bir gün olsun. Hepinizin ayağına sağlık. Sizi gördüğüm için çok mutluyum” diyerek seyircilere teşekkür etti.

Erol Evgin Sürprizi
Konserin ikinci bölümünde Erol Evgin sürprizi yaşandı. Evgin’in ‘Altın Düetler’ albümünde ‘Ateşle Oynama’ şarkısını söyleyen ikili, seyirciler karşısında seslendirdi. Şarkı bittikten sonra yoğun istek alması üzerine ikili parçayı bir daha seslendirdi. Evgin, “Sıla’nın yorumunu, sesini ve duruşunu çok beğeniyorum” demesi üzerine binlerce kişiden alkış aldı. Sıla’ya teşekkür eden Evgin, “Albüm için ilk aradıklarım Sezen Aksu ve Sıla oldu. Sıla, ‘Ateşle Oynama’ şarkısını düet yapmak istedi. Normalde albümde bu şarkı yoktu ama Sıla sayesinde aldı. Şarkı yaza damgasını vurdu” diyerek duygularını dile getirdi. Evgin sahneyi terk etmeden önce ise  ‘Ateşle Oynama’ şarkısının söz ve müziğinin sahibi olan Sezen Aksu’ya da teşekkürlerini iletti. Evgin’in sahneyi terk etmesinden sonra Sıla, “İnanılmaz bir beyefendi” diyerek seyircilerden iki defa Evgin için alkış istedi. Sıla, konser boyunca üç elbise giydi.

Etiketler: 0

Abone Ol :