Sıla Harbiye'yi Mesken Tuttu!

Abone Ol :

Sıla Harbiye'yi Mesken Tuttu!

Kerki Production ve Solfej Organizasyon'un düzenlediği Sıla’nın 5 günlük Harbiye konser serisinin üçüncüsü dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşti. Sıla’nın binlerce hayranı konser serisinin üçüncü gününde de sanatçıyı yalnız bırakmadı.

5 günlük konser maratonunun üçüncü gününde açılış konuşmasına “Biz burayı mesken tuttuk” diyerek başlayan Sıla, izleyicileri yol arkadaşı müzisyen Efe Bahadır ile kariyerlerinin ilk günlerine doğru kısa bir yolculuğa çıkardı. İlk bestelerinden şu ana kadar yaşadıkları ilginç olayları, hezeyanları ve mutlulukları üç dakikaya sığdıran Sıla, bu konuşmasının ardından seyirciden büyük alkış aldı.

SAHNEDE IŞIL IŞIL PARLADI

Harbiye konser serisi için kostümlerini özel olarak hazırlatan Sıla, üçüncü gün seçtiği kostümlerin yanı sıra pırlanta ve elmastan oluşan takılarıyla da büyük beğeni topladı. Konserin ilk bölümünde Mehmet Korkmaz’a ait olan yırtmaçlı parlak elbisesiyle sahneye çıktı. Üçüncü kostümü ise bebek mavisi smokin ile çıkan Sıla, sahnede ışıl ışıl parladı.

HARBİYE’DE BİNLERCE HAYRANI TEK SES OLDU

Heybeden Şarkılar konser serisi ile hayranlarının büyük beğenisini toplayan ve konserlerine yoğun bir ilgi olan Sıla, Harbiye’deki üçüncü konserinde de şarkılarını binlerce hayranıyla birlikte söyledi. Son şarkısının ardından 5000 izleyicinin yoğun isteği üzerine sahneye bir kez daha geri dönen başarılı sanatçı ‘’Afitap’’ isimli parçasını hayranları ile birlikte bir kez daha seslendirdi.
Öte yandan Sıla’nın son konserinin biletleri ise deyim yerinde ise yok satıyor.Son gün performansı için merdiven biletleri satışa çıkarıldı.

SILA HIZ KESMEDEN KONSERLERİNE DEVAM EDİYOR

Harbiye’deki 5 günlük konser maratonunun ardından Ege turnesine çıkacak olan Sıla, sırasıyla Ayvalık, Altınoluk, Çeşme, Bodrum ve Marmaris’deki hayranlarıyla buluşacak. ‘’Heybeden Şarkılar’’ serisiyle büyük beğeni toplayan başarılı sanatçı, Harbiye’den sonra Ege’yi coşturacak.
1 Ağustos Salı Sıla Heybeden Şarkılar Ayvalık Amfi Tiyatro
2 Ağustos Perşembe Sıla Heybeden Şarkılar Altınoluk Amfi Tiyatro
4 Ağustos Cuma Sıla Heybeden Şarkılar Çeşme Amfi Tiyatro
5 Ağustos Cumartesi Sıla Heybeden Şarkılar Bodrum Antik Tiyatro
6 Ağustos Pazar Sıla Heybeden Şarkılar Marmaris Amfi Tiyatro

Etiketler: 0

Abone Ol :