Sıla 6 Yıl Aradan Sonra "Şarkıcı" İle Geliyor

Abone Ol :

Sıla 6 Yıl Aradan Sonra

 

Sıla’nın altı yıl aradan sonra sevenleriyle buluşacağı yeni albümü Sony Müzik Türkiye etiketiyle yola çıktı. Albümün habercisi niteliğindeki ilk eser olan ‘Şarkıcı’nın klibi de müzikseverlerle buluştu. 

Müzikteki Sıla hasreti altı yıllık beklemenin ardından sona eriyor. Sıla’nın yeni albümü tamamlandı. ‘Şarkıcı’ adlı albüm 20 Mayıs’ta Sony Müzik Türkiye etiketiyle dinleyiciyle buluşacak. Albüme adını veren ‘Şarkıcı’ şiirinin klibi Youtube’da yayınlandı. Albümün habercisi niteliğindeki klip, beş gün önce yayınlanan tanıtım videosu ile sosyal medyada büyük merak uyandırmıştı.  

22-05/13/sila-2-bb.jpg

ŞİİRLE BAŞLAYIP ŞİİRLE BİTİYOR

Sıla’nın prodüktörlüğünü kendisinin yaptığı ‘Şarkıcı’da 15 yeni şarkı yer alıyor. Şiirle açılan ve şiirle kapanış yapan albüm ile kendi yazdığı şarkıları seslendiren sanatçının ozan yönüne bir kez daha şahitlik ediyoruz. İlk klip albümle aynı ismi taşıyan açılış parçası ‘Şarkıcı’ya ait. Sözleri Sıla Gençoğlu, müziği Gürsel Çelik imzası taşıyan ‘Şarkıcı’nın klibi Bedran Güzel yönetmenliğinde Kemerburgaz Kent Ormanları’nda çekildi. 

ZENGİN MÜZİKAL MİRAS

‘Şarkıcı’, albümü Sıla’nın müzikal birikimi ile Anadolu, dünya ezgileri ve ritmlerinin yansıması... Kendi topraklarımızdan başka kıtalara uzanan şarkılar, dünyanın zengin müzikal mirasına selam gönderir nitelikte. 

Abone Ol :