Sibel Can Yeni Albümüyle Avrupa Turnesine Çıkıyor!

Abone Ol :

Sibel Can Yeni Albümüyle Avrupa Turnesine Çıkıyor!

Sibel Can’ın ‘Galata’ dan tam dört yıl sonra çıkardığı ve hepsi sıfır kilometre şarkılardan oluşan yepyeni albümüne geri sayım başladı.

Mart ayında DMC etiketiyle tüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda yerini alacak olan yeni albüm için Sibel Can stüdyoya kapandı. Aşk şarkılarından oluşan albümüne son şeklini veren sanatçı, Mart ayında çok ses getirecek şarkılarla müzikseverlerin karşısında olacak. Sibel Can, bu albümde de geleneği bozmadı. Sürpriz sanatçılardan dillere pelesenk olacak şarkılar alan Can, şu sıralar son beş şarkısının okumalarını tamamlıyor. Sanatçı,  Mart ayında albümünü hayranlarına sunduktan sonra ise yeni albümünün ilk konserlerini vermek üzere Avrupa turnesine çıkıyor. Almanya, Fransa ve Avusturya’yı kapsayan turne programı için Sibel Can Dortmund, Hamburg, Lyon ve Viyana gibi şehirlere giderek hayranlarıyla buluşacak. Mart sonunda başlayacak olan Avrupa turnesi, Nisan ayı boyunca devam edecek.

“ÇOCUK GİBİ HEYECANLIYIM”

Sibel Can, iki yıl sonra Avrupa turnesine çıkmaktan çok mutlu olduğunu belirterek “ Avrupa’daki hayranlarımızla buluşunca müziğin evrenselliğinin tadını güçlü bir şekilde hissediyoruz. Türkiye’ye, Türk sanatçılara özlem duyan müzikseverle hep bir ağızdan şarkılar söyleyerek, o özlemi bir nebze hafifletmek bana çok iyi geliyor. Ortak paydası müzik olan kalplerin yan yana gelmesi kadar güzeli yok. Yeni albümümün şarkılarını da ilk kez canlı seslendireceğim. Ortaya gurur duyacağımız bir albüm çıktı. Çocuk gibi heyecanlıyım” dedi.

Etiketler: 0

Abone Ol :