Sibel Can Bostancı'da Coşturdu!

Abone Ol :

Sibel Can Bostancı'da Coşturdu!

Ünlü sanatçı Sibel Can, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde muhteşem bir konsere imza attı.

Kalabalıktan dolayı salona ekstra sandalyelerin eklendiği konseri yaklaşık 3 bin kişi izledi. Sibel Can, bu kez bir ilki gerçekleştirerek konserin repertuvarını da sosyal medyada bulunan resmi hesaplarından yaptığı anketle seyircilere seçtirdi.

Can, konserinde Kış Masalı’ndan Rüyalarda Buluşuruz’a, Sevmek şarkısından Mavi Mavi’ye kadar çok geniş bir yelpazede şarkılar seslendirdi. Sahneye ‘Seyyah’ parçasıyla çıkan Can,  ‘Hangimiz Sevmedik’i söylerken Müslüm Gürses’i de unutmadı. Can ‘Alkışlar Müslüm Baba’ya, ruhu şad olsun’ diyerek kısa bir süre önce ölüm yıldönümü olan Müslüm Gürses’i de anmayı ihmal etmedi.

Bronzluğu ve inceliği ile dikkat çeken Sibel Can, gecede Nur Yerlitaş imzalı iki elbise giydi. Can, ‘Konser öncesi O Ses Türkiye’nin çekimlerinden sonra, ‘Acun da Dominik’teyken fırsat buldum Miami’ye gittim ve dinlendim benim için çok iyi oldu. Hava da çok güzeldi şansıma. Günde bir saat güneşlenip yüzdüm. Çok iyi geldi. Güzel enerjilerle doldum’ açıklamasında bulunarak motivasyonunun kaynağını açıkladı.

30 ŞARKILIK DEV REPERTUVAR

Seyircisiyle her daim sıcak bir ilişki içinde bulunan sanatçı, repertuvar seçimi konusunda ise ‘Bu konserimizde repertuvar konusunda farklılık olsun isterdik. Tabii ki sevilen ve yerleşmiş şarkıları söylüyoruz ama halk ne istiyor, izleyici ne diyor çok önemli... Türk Sanat Müziği’ne Bostancı Gösteri Merkezi’nde çok ilgi var. O yüzden burada onlardan da seçiyoruz. Resmi hesaplarımda anket oluşturdum ve inanılmaz ilgi gördü. Söylemediğim şarkıları bile hatırlattı izleyici bana. 30 şarkılık bir repertuvar yaptık’ açıklamasında bulundu.

YAZA ÇIKACAK ALBÜME ŞARKI YAĞIYOR!

Yaz konserleri için şimdiden gelen birçok teklif olduğunu söyleyen Can ‘Yaz konserlerimiz şimdiden belirlendi. Antalya klasik zaten. Her hafta Pazartesi Antalya’da olacağım. İki otelde birden sahneye çıkacağım ve yoğun bir şekilde konserlerim devam edecek’ dedi.

Can, ayrıca yepyeni sürprizini ise ‘Sürpriz bir gelişme de oldu aslında. Uzun zamandır üzerinde çalıştığım yeni albümüm var. Biliyorsunuz Arabesque bir proje albümdü ve çok güzel ödüllendirildim seyirci tarafından, Altın Plak aldım güzel gururlar yaşadım. Uzun zamandır şarkılar toplamaya başlamıştım, bir kaç arkadaşımıza albüm yaptığım iletildi ve şu anda şarkı yağıyor. Hepsi birbirinden kıymetli ve başımın tacı olan dostlarım, arkadaşlarım o kadar güzel şarkılar yolluyor ki bütün zamanım onları dinlemekle geçiyor. İnşallah yetiştirirsek bu yaza yeni albüme giriyoruz’ sözleriyle müjdeledi.

Etiketler: 0

Abone Ol :