Sezen Aksu'dan Sevenlerine "Hakim Bey" Sürprizi

Abone Ol :

Sezen Aksu'dan Sevenlerine

Sezen Aksu,sözü ve müziği kendisine ait daha önce Zülfü Livaneli, Levent Yüksel ve Mehmet Erdem'den dinlediğimiz "Hakim Bey" isimli şarkısını single olarak sevenleriyle paylaştı. 

Sezen Aksu, şarkının son halini Kardeş Türküler ve Ara Dinkjian ile yaptıklarını Avrupa Turnesinde şekillendiğini ve bu turnenin anısına şarkının  profesyonel bir stüdyo kaydı olmasını istediklerini belirtti. Sezen Aksu, YouTube kanalında şarkısının altına yazdığı notta şu cümlelere yer verdi;

"Hakim Bey, ilk olarak 1996 da sevgili dostum Zülfü Livaneli tarafından seslendirilmişti. Daha sonra 1998’de Levent Yüksel söyledi. Bir sonraki jenerasyon ile buluşturan ise 2012’de Mehmet Erdem oldu. “Deliveren” albümündeki hidden track’de orkestra arkadaşlarımla geyik yaparken kaydedilmiş yarım yamalak bir halini benden duyanlar da var. Size sunduğumuz bu son hali ise Kardeş Türküler ve Ara Dinkjian’la yaptığımız Avrupa turnesinde şekillendi. O unutulmaz turnenin anısına, profesyonel bir stüdyo kaydı da olsun elimizde dedik. Nasıl olsa hiç geçmiyor modası (!)"

 

Abone Ol :