"Sezen Aksu Bir Okul"

Abone Ol :

İlk albümü ''Tin''i yakın zaman önce yayınlayan Nurcan Eren, müzik yazarı Kaan Ülker'in konuğu oldu ve kariyerine dair özel açıklamalarda bulundu.

Nurcan Eren'in 16 yıldır Sezen Aksu ile birlikte çalışmasını ve istikrarlı şekilde çalışmaya devam etmesini neye bağladığı sorulunca ; ''Hem çok fazla öğretisi olan bir okul, hem de aile gibi gördüğüm bir ekip olduğu için sanırım. 16 yıl boyunca kişisel çalışmalarım da devam etti ama orası başka bir yer, başka bir büyüsü var. Sezen Aksu sahnesinde kendimi evimde gibi hissettim hep, ailemle müzik yapıyormuş gibi. Bu hisle hareket edince oradan kopmak da pek mümkün olmuyor.'' dedi.

'' Sahnede kendimi arınmış ve güçlü hissediyorum. ''

Her hafta İstanbul da bir mekanda sahne alan ve yoğun ilgiyle karşılaşan Nurcan Eren'i izleyicilerin bu kadar sevmesinin ve tercih etmesinin sırrını anlatıyor. "Sahne benim iyileştiğim bir atmosfer.  Orada kendimi arınmış ve güçlü hissediyorum. Bazen inanılmaz kötü bir modda çıkıp, ilk şarkıdan sonra bütün derdimi unuttuğum oluyor."

'' Serenay ve Çağatay'la düet yapmak isterim. ''

Başarılı yorumculuğunun yanı sıra oyunculuğuyla da adından söz ettiren Nurcan Eren'e, Medcezir adlı dizide birlikte rol aldığı Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'la bir müzik çalışmasında ya da bir düette bir araya gelmek ister mi sorusuna ise şöyle cevap verdi. ''İkisi de çok sevdiğim, çok yetenekli isimler. Zaten film ve dizi projelerinde zaman zaman şarkı söylüyorlar, ben de çok beğenerek dinliyorum. Tabii ki isterim, böyle genç yeteneklerle hem müzikal, hem de oyunculuk anlamında çalışmayı seviyorum. ''

Etiketler: 0

Abone Ol :