Şevval Sam'dan 14 Yıl Aradan Sonra Karadeniz Şarkıları!

Abone Ol :

Şevval Sam'dan 14 Yıl Aradan Sonra Karadeniz Şarkıları!

Karadeniz şarkı ve türkülerinin en sevilen yorumcularından Şevval Sam, 2008 yılında yayınlanan ilk “Karadeniz” albümünden 14 yıl sonra “Karadeniz II” albümüyle yeniden dinleyicisiyle buluşuyor. Kalan Müzik etiketiyle yayınlanan albüm,tüm dijital platformlarda yerini aldı.“Karadeniz” albümüyle gönüllere taht kuran Şevval Sam, yapımcılığını Hasan Saltık’ın üstlendiği ve Nilüfer Saltık tarafından tamamlanan “Karadeniz II” albümüyle sevenlerine tekrar merhaba diyor. Sam, kendi bestelerinin yanı sıra daha önce icra edilmemiş ve özenle seçilmiş yepyeni Karadeniz bestelerini de ilk kez bu albümde dinleyicisiyle buluşturuyor. 

22-08/22/sevvvvv.png

Kazım Koyuncu ile birlikte dizi müziklerinde seslendirdiği Karadeniz türküleri oldukça sevilen Şevval Sam’ın 14 yıl önce Kalan Müzik tarafından yayınlanan “Karadeniz” albümü büyük ilgi görmüştü. En sevilen Karadeniz türkülerinden oluşan albümde Kemal Sahir Gürel, Fuat Saka, Sunay Özgür, Cengiz Onural, Aytekin Ataş gibi usta düzenlemecilerin yorumları Şevval Sam’a eşlik etmişti. Bu albüm ise yine zengin bir aranjör  ve müzisyen kadrosu ile oldukça heyecan uyanıran bir çeşitlilik içeriyor.

Sanatçının bu yeni albümünde ise kimisi ilk kez dinleyicisiyle buluşacak 15 eser yer alıyor. Albümün repertuvarını Şevval Sam, geçen yıl kaybettiğimiz Kalan Müzik Kurucusu Hasan Saltık ile birlikte seçti. 

Abone Ol :