Sertab Erener'le Harbiye'de Müzikal Gecesi!

Abone Ol :

Sertab Erener'le Harbiye'de Müzikal Gecesi!

Sertab Erener, yaz turnesinin Temmuz ayındaki son durağı için önceki gece Harbiye Açıkhava Sahnesi'ndeydi. 3 saat sahnede kalan sanatçı, unutulmaz bir konser verdi.

Sertab Erener Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda, dün gece Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluştu. 25 yıllık kariyerinde, onlarca unutulmaz şarkıya imza atan sanatçı, ön hazırlığı haftalar süren 3 bölümden oluşan konserde yaklaşık 3 saat boyunca sahnede kaldı.

Sertab Erener, konsere ‘Yalnızlığım’ ile başladı ve kendisini dinlemeye gelenlere “Sizi önce ağlatacağım” dedi.

Konserin ilk bölümünde 25 yıl içinde biriktirdiği şarkılarının akustik sunumlarından oluşan bir repertuvar sunan sanatçı, sevilen şarkısı ‘Yanarım’ı seyircilerin arasına girerek söyledi.

EUROVISION SÜRPRİZİ

Bu bölümün en ilginç kısmı ise ‘Tek Başıma’ şarkısını daha önce beraber video klip de çektiği amatör hayranları ile beraber söylediği an oldu. Son bölümde şarkılarını, bir süredir birlikte çalıştığı Beyhan Murphy’nin koreografi ve sahne yönetimi ile profesyonel dansçılar eşliğinde dinamik bir müzikal gösteri ile seslendiren Erener, Eurovision’u kazandığı ‘Everyway That I Can’ şarkısını aynı kıyafet ve koreografi ile seslendirerek herkese sürpriz yaptı.

Bu özel gece için Belma Özdemir’e çok özel kostümler hazırlatan Sertab Erener, geceyi ‘Aşk’ şarkısı ile bitirdi.

Etiketler: 0

Abone Ol :