Sertab Erener'in Harbiye Açıkhava Konseri Kral Pop TV Ekranlarında

Abone Ol :

Sertab Erener'in Harbiye Açıkhava Konseri Kral Pop TV Ekranlarında

Sertab Erener'in Harbiye Açıkhava Konseri Kral Pop TV Ekranlarında

Nilüfer’den Demet Akalın’a, Mustafa Ceceli’den Murat Boz’a bir çok ünlü sanatçının konserlerinin perde arkası Kral Pop TV’de  “Benim Konser Hikayem” programında yayınlandı…

Sertab Erener’in Harbiye Açıkhava’da gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitlerine Yardım Konseri’nin tüm detayları da Kral Pop TV farkıyla bugün saat 19:00’da tekrarı ise perşembe günü saat 11:00’da ekranlarınıza gelecek.

Konser öncesi biraraya geldiğimiz Sertab Erener ile birbirinden özel röportajların yanısıra sahne performansına yakından tanık olduğumuz ‘’15 Temmuz Şehitlerine Yardım Konseri’’ nin tüm detayları bu programda ekranlarınıza geliyor.

Sertab Erener’in konuk olduğu ‘’Benim Konser Hikayem’’ isimli programda izleyecekleriniz arasında, sıfır makyajlı en doğal haliyle nota nota ve adım adım çalıştığı provalar, kulisinde çok özel röportajlar, sahne performansı esnasında muhteşem dans şovları ve Fatma Turgut düetinin yanı sıra konser sonunda nefes nefese konseri değerlendirmesi sadece Kral Pop TV ekranlarında olacak.

Sertab Erener’in Harbiye Açıkhava Konseri’nin tüm detaylarının anlatıldığı ‘’Benim Konser Hikayem’’ programı bugün saat 11.00’da kral pop tv eklarında olacak...

Sertab Erener’in hiçbir yerde izleyemeyeceğiniz görüntülerinden oluşan bu özel programı ayrıca kralmuzik’in youtube sayfasından da izleyebilirsiniz.

Sertab Erener'in Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Konseri'nin Yer Aldığı "Benim Konser Hikayem" programının tarih ve saatleri:

6 Aralık Salı Saat: 19:00

8 Aralık Perşembe saat: 11:00

 

 

Etiketler: 0

Abone Ol :