Sertab Erener'in Dev Korosu!

Abone Ol :

Sertab Erener'in Dev Korosu!

Yıldızlı Geceler,  Kral POP Medya Sponsorluğunda  geçtiğimiz akşam  Sertab Erener’i ağırladı.

Güçlü sesiyle dinleyicilerine müzik ziyafeti yaşatan Erener, muhteşem konserinde, büyük beğeni toplayan son albümü “Kırık Kalpler Albümü” nde yer alan şarkıların yanı sıra unutulmaz hitlerini de seslendirdi.Ev atmosferinde dekore edilen sahnesinde, danslarıyla, hemen her şarkısına özel hazırladığı şovlarıyla ve sahne enerjisiyle yine unutulmaz bir konsere imza atan Erener, kostümleriyle de göz doldurdu. Sertan Erener konseri öncesi Kral POP TV konser alanındaki  atmosferi gerçekleştirdiği canlı yayınlar ile izleyici ile buluşturdu.

Şampiyonların Düeti!


Erener konserinde dinleyicilerine sürpriz yapmayı da ihmal etmedi. Dev sanatçı sahnesinde, 17 Ağustos’ta Harbiye’de konser verecek olan 2016 Eurovision Şampiyonu Kırımlı sanatçı Jamala’yı ağırladı. İki şampiyon, Erener'in Türkiye’ye şampiyonluğu getirdiği ‘Every Way That I Can’ şarkısını seslendirdi. Muhteşem düet Harbiye’de alkış yağmuru yaşattı.
Güçlü sesiyle Harbiye’de müzik ziyafeti sunan Erener, konserinin sonlarına doğru şarkılarını seyircilerin arasında yürüyerek söyledi ve sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirdi.
 

Etiketler: 0

Abone Ol :