Sertab Erener'den Yaz Turnesi!

Abone Ol :

Sertab Erener'den Yaz Turnesi!

Başarılı kariyeri ve güçlü yorumu ile Türk pop müziğinin efsane isimlerinden Sertab Erener, Temmuz ayı boyunca hem Sertab'ın Oda Müziği, hem de Sertab Show ile sahnede hayranlarıyla buluşacak.

25 yıl içinde biriktirdiği şarkılarının akustik sunumlarından oluşan bir repertuar ile Sertab Erener’in sesinin en yalın halini sergilediği “Sertab’ın Oda Müziği” projesinin düzenlemelerini Çağrı Sertel yaptı. Sanatçıya Piyanoda Çağrı Sertel, Kemanlarda Deniz İbrahimoğlu, Vugar Kurbanov; Viyolada Çağatay Şahin, Viyolonselde Yılmaz Bişer ve Kontrbasta Volkan Hürsever eşlik ediyor.

Sertab Show ise, bu yıl sanat hayatında 25.yılını kutlayan Sertab Erener'in şarkılarının hikayelerini sesi ve dansları ile anlatıyor. 90 dakika, konser ötesi bir gösteri sunuyor izleyenlere...

Show içinde son albümü Kırık Kalpler'in yanı sıra 25 yıldır dillerden düşmeyen Mecbursun, Kumsalda ve Zor kadın gibi hitleri de yer alacak. Koreografisi Beyhan Murphy tarafindan hazırlanan ve sahnelenen showda Sertab Erener hayranlarıyla buluşacak. Show sanatseverler için müzikal tadında konserden çok gösteri kıvamında olacak.

8 Temmuz Bodrum- Sertab'ın Oda Müziği
11 Temmuz Ayvalık- Sertab'ın Oda Müziği
12 Temmuz Altınoluk - Sertab'ın Oda Müziği
14 Temmuz Çeşme- Sertab'ın Oda Müziği
31 Temmuz Harbiye Açıkhava Tiyatrosu Sertab'ın Oda Müziği ve  Sertab Show (ilk yarı oda müziği 2.yarı show)

 

Etiketler: 0

Abone Ol :