Sertab Erener’den 23 Yıl Sonra Tekrar “Vur Yüreğim”

Abone Ol :

Sertab Erener’den 23 Yıl Sonra Tekrar “Vur Yüreğim”

Sanat hayatında 30 yılı geride bırakan Sertab Erener, Vur Yüreğim’i tam 23 yıl sonra; dünyayı, sistemi ve insanı kendine has tarzıyla anlatmayı tercih eden Şanışer ile birlikte seslendirdi. Şarkının klibi eski klibi ile aynı dekor ve kostümle çekilerek bizleri 23 yıl öncesine götürse de dünyamızda hala aynı sorunlarla uğraştığımızı bir kez daha gözler önüne serdi.

 

Düette Şanışer, dinleyicilere; tüm olumsuzluklara rağmen güçlü durmaları gerektiğini, bir gün tüm koşulların değişebileceğini ve bu değişimi umudunu ve cesaretini asla yitirmemiş olanların sağlayacağını aktardı.

 

Sertab Erener Vur Yüreğim için; "İnanılır gibi değil aradan 23 yıl geçmiş. Şarkıyı bestelediğim günü Aysel ile oturup sözünü çalıştığımız günü, Abim ve Uğurcan ile klibinin çekildiği günü dün gibi hatırlıyorum. Büyük bir heyecanla çıktığımız Vur yüreğim‘in albüm turnesinde Marmara depremi yaşanınca dünyalar başımıza yıkılmıştı. Sanki şarkı olacakları biliyormuş gibi vur durma vur yüreğim diye haykırıyordu. Dileğim Şanışer ile beraber seslendirdiğimiz bu yeni Vur yüreğim kalplerimize daha da güçlenerek haykırır."

 

22-06/16/sertab-erener_saniser_-vur-yuregim_kapak.jpg

Etiketler: Sertab Erener

Abone Ol :