Serkan Kaya; Yıldız Tilbe'nin Albümü Koleksiyon Niteliğinde!

Abone Ol :

Serkan Kaya; Yıldız Tilbe'nin Albümü Koleksiyon Niteliğinde!

Bodrum sezonunu Sahne İstanbul’da açan ünlü şarkıcı Serkan Kaya önceki gece muhteşem bir performansa imza attı.

“Kalakaldım” şarkısıyla dinleyicilerini selamlayan Serkan Kaya “Bir gün önce farenjit oldum.Hemen doktora koşup Bodrum’da sahnem olduğunu, beni sahneye yetiştirmesi gerektiğini söyledim. Sağolsun iğneyle, serumla beni bu güne yetiştirdi. Bugün burada karşınızdaysam işini gerçekten iyi yapan doktorlarımız sayesindedir. İlk alkışı onlara istiyorum. En büyük alkış yeri geldiği zaman gecesini gündüzüne katıp ailesini bile ikinci plana atıp bizler için canını dişine takan doktorlarımıza” sözleriyle büyük bir alkış tufanı kopardı.


İki buçuk saat süren sahne programı boyunca dillerde marş olan eserlerini seslendiren Kaya, gecenin sürprizini ise Yıldız Tilbe’nin “Sor” şarkısıyla yaptı. Bir süre önce çıkan Yıldız Tilbe’nin “Tribute” albümünü koleksiyon niteliğinde olduğunu söyleyen Serkan Kaya Tilbe’nin Türkiye’nin tartışmasız en iyi bestekar ve yorumcularından biri olduğunu dile getirdi.
Seyirciden gelen yoğun istek üzerine “Sor” şarkısını bir kez daha seslendiren Serkan Kaya, programını kendi adı ile özdeşleşen “Meselem” ile noktaladı.

Etiketler: 0

Abone Ol :