Serkan Kaya: " Yaşarken Hatırlanmalı İnsan"

Abone Ol :

Serkan Kaya:

 

Serkan Kaya, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otel'de konser verdi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Serkan Kaya, kendine has tarzı ve şarkıları ile izleyiciden tam not aldı. Sahne sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, " Bugün dünya Sivas'lılar günü, buradan tüm Sivas'lı hemşerilerime selam gönderiyorum. Günümüz kutlu olsun. İnşallah 4 Eylülde de Sivas Kongresi kutlamaları için halkımız ile bulaşacağız." dedi

YAŞARKEN HATIRLANMALI İNSAN

Geçtiğimiz yıllarda vefat eden şarkıcı İbrahim Erkal'ın albümünde Dönemem adlı eseri seslendiren Serkan Kaya'ya yeni projelerini soran muhabirlere "Yakın zamanda Sevgili İbrahim Erkal'ın vefa albümü çıktı. Orada güzel bir şarkı okudum. Aynı zamanda Müslüm Gürses, Azer Bülbül ve Selami Şahin gibi büyük isimlerinde yakında çıkacak olan vefa albümlerinde de birer şarkı okuyacağım. Bu benim için gurur verici bir durum. Bahar ayların da da kendi albümü mü çıkaracağım. Şuan 7 şarkı hazır. 4 veya 5 şarkı daha hazırlanıyor." şeklinde konuştu.

Basın mensuplarının "İlerleyen yıllarda sizinde bir vefa albümünüzün çıkmasını istermisiniz." sorusuna "Aslında güzel bir konuya değindiniz. Aslında insanların sağlığında değerinin bilinmesi gerekiyor. Bir Müslüm Gürses bir daha dünyaya gelmeyecek. Bir İbrahim Erkal, İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Selami Şahin gibi birçok üstadımıza örnek verebiliriz. İnsanlar bir daha dünyaya gelmeyecekler. Benzerleri olmayacak. Çünkü bir şeyin benzeri olmaz. Kendine münasır insanlar, kendi şarkılarımız var, kendimize göre duygularımız, yorumlarımız var. İleride böyle hatırlanmayı ben de çok arzu ederim. Hayat bu ne olacağı belli olmaz. Bir gün Azrail'de bizim kapımızı çalabilir. İnşallah bizim büyüklerimize gösterdiğimiz saygıyı, küçüklerimizde bizlere gösterir." cevabını verdi.

Etiketler:

Abone Ol :