Serhat Tekin, Murat Boz’un Yeni Şarkısı “Aşkın Darağacı"nı Yazdı!

Abone Ol :

Serhat Tekin, Murat Boz’un Yeni Şarkısı “Aşkın Darağacı

 

Murat Boz, yeni albümü ‘3’ün 3. şarkısı “Aşkın Darağacı”nı müzikseverlerin beğenisine sundu. Murat Boz’un sesinden slow şarkı sevenlerin yüzünü fazlasıyla güldürecek olan “Aşkın Darağacı” , ayrı düşen küskün sevgililer arasında zeytin dalı görevi görecek gibi gözüküyor.

Yeni albümden ilk olarak “Derin Mevzular” ardından “Gözdeki Maviye”yi dinlemiştik. Farklı türlerin Murat Boz vokaliyle buluştuğu albümde şimdi sıra “Aşkın Darağacı”na geldi.Sözleri Günay Çoban, müziği Serkan İzzet Özdoğan ve düzenlemesi Gürsel Çelik’e ait olan şarkı, özlenen Murat Boz slowları gibi olmuş.

Akustik enstrümanların sesine hasret kaldığımız, tek tip mekanik aranjeler içinde kaybolduğumuz şu dönemde “Aşkın Darağacı” dinleyicinin imdadına yetişmiş. Söz, müzik ve düzenlemenin duygusu Murat Boz’un vokaliyle birleşince ortaya tertemiz bir çalışma çıkmış.

“3” albümünün farklı tatlarını teker teker dinleyicisi ile paylaşan Murat Boz, kısacası bu sefer “Aşkın Darağacı” ile efkar rüzgarları estirmeye gelmiş. Şu sıralar çıkan, trend listlerinde rastladığımız, matematiği aynı çoğu şarkının aksine “Aşkın Darağacı” bana göre geçmişte dinleyip sevdiğimiz slowların tadını yeniden dinleyicinin ayağına getirmiş.

SERHAT TEKİN

Etiketler:

Abone Ol :