Serhat Tekin Köşesinde Simge ve Ozan Bayraşa’nın “Çapkınca”sını Yazdı!

Abone Ol :

Serhat Tekin Köşesinde Simge ve Ozan Bayraşa’nın “Çapkınca”sını Yazdı!

Simge ve Ozan Bayraşa, yaz ayları için gereken yüksek enerjiyi “Çapkınca“ ile yakalamış. Söz ve müziği Onurr’a, düzenlemesi ve prodüktörlüğü Ozan Bayraşa’ya ait olan şarkı dün gece yarısı tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Simge bu sefer house bir parçayla  dinleyiciyi dansa davet ediyor. Ummadık anda ilaç gibi gelen sevgili ile yaşanılması gereken güzel anlara davetiye çıkaran şarkıdaki özgürlük hissini söz, müzik ve aranjesiyle iliklerinize kadar hissediyorsunuz. 

Onurr, kendisiyle yaptığım röportajda Simge ve Ozan Bayraşa ile neredeyse bir albümlük şarkı yaptıklarını söylemişti. Bu üçlü öyle güzel bir enerji yakalamış ki birlikte geçirdikleri her vakit üretim halindeler. Keyifli bi Alaçatı tatilinde doğan “ Çapkınca” yaz aylarında tatlı rüzgarlar estireceğinin garantisini veriyor. 

Ortalama işlerin cirit attığı bir ortamda farklı lezzetlerin peşine düşmek ve sürekli yenilenmek adına böyle şarkıların yapılması umut verici. Simge’nin şarkı üretim aşamasında yeniliklere teslimiyeti bu yüzden çok kıymetli.

“ Çapkınca “ dinleyince insanı fazlasıyla gaza getiren bir şarkı. Şarkının sonundaki “ La la la “ vokalleri tekrar başa dönüp dinleme isteğini körüklüyor. Daha önce böyle şarkı geldi de kabul etmedik mi? E kabul o zaman.

“Çapkınca” nın video klip çalışması en az şarkı kadar güzel. Vedat Özgümüş ve Ozan Bayraşa’nın ortak çalışması ile yapılan videoda yapay zeka kullanılmış.

Kısaca “ Çapkınca” tertemiz bir dans şarkısı olmuş. Söz, müzik, aranje birbiriyle kıvamında kaynaşmış. Vokal niye geride diyenler olabilir. Mevzu şu ki dans şarkılarında zaten vokal çok önde olmaz. Müziğin içine gömüktür. Bu kafayla dinleyip kendinizi ritme kaptırın ve dans edin. 

 

Serhat Tekin

Etiketler:

Abone Ol :