Serhat Tekin Köşesinde Gökhan Türkmen’in Yeni Şarkısı ‘Kalem’i Yazdı!

Abone Ol :

Serhat Tekin Köşesinde Gökhan Türkmen’in Yeni Şarkısı ‘Kalem’i Yazdı!

Savaşcı Gökhan Türkmen

Gökhan Türkmen yeni şarkısı ‘Kalem’ ile yine farklı bir iş ortaya koymuş. Tekrara kaçmaktan mümkün mertebe imtina eden Gökhan, müziğini her seferinde yenilenmiş bir şekilde dinleyicisine sunmak için durmaksızın çalışıyor.

Yeni çalışması ‘Kalem’ için; “Her zaman yaptığımız işin üstüne ne koyabiliriz diye dertleniyoruz. Hayatta en sevdiğim dert bu olabilir. Zoru seviyorum. Kendime yeni özellikler eklemeyi, uğraşmayı, kendimle savaşmayı. O yüzden yaptığımız şey her zaman kıymetli olmalı, değer katmalı, motivasyon sağlamalı. Bunun da onlardan biri olması dileğiyle.” demiş.

Sözlerini Mert Carim’in, müziğini Gökhan Türkmen’in, düzenlemesini ise Playjoy’un yaptığı ‘Kalem’in ön gösterimi için geçen hafta Kadıköy Sineması’nda Gökhan Türkmen ve ekibi ile birlikteydik. Hepsinin heyecanı gözünden okunuyordu.

İnsanın kendisiyle savaşını ve içindeki varoluş mücadelesini anlatan ‘Kalem’in sound’u, bu duyguların iniş ve çıkışlarını çok güzel yansıtmış. Aksiyon yönetmeni Uğur Yıldıran’la, ‘Kalem’ şarkısının video klip çalışması için Belgrad Ormanlarını seçen Türkmen, şarkıda bahsi geçen insanın kendisi ile olan savaşını anlatmış. Dövüş sahneleri için Mahmut Yalçın’la kameranın karşısında 8 saat boyunca performans sergileyen Türkmen, Uğur Yıldıran’ın koreografisini yaptığı dövüş sahnelerinde performansı için Sidar Sarı eğitmenliğinde sıkı bir şekilde hazırlanmış.

Profesyonel yaşamının 15. yılına giren ve dinleyicisini ‘Kalem’ ile yine farklı bir müzikal yolculuğa çıkaran Türkmen’in böyle heyecanlı, fark yaratan işlerinin devamının gelmesi dileğiyle.

 

Serhat Tekin

Etiketler:

Abone Ol :