Serhat Tekin, Hande Yener'in Konserini ve Sürprizlerini Yazdı!

Abone Ol :

Serhat Tekin, Hande Yener'in Konserini ve Sürprizlerini Yazdı!

HANDE YENER’İN KONSERİ VE SIRADA BEKLEYEN SÜRPRİZLERİ

Geçen hafta Hande Yener konserindeydim. Konser öncesi hazırlık aşamasını izlemek istediğimden erken saatlerde soluğu Kuruçeşme’de aldım. Hande, yaklaşık 1 saat süren provalarda sanki konser veriyormuş gibi tüm enerjisini ortaya koydu. O gün işine olan saygısına ve detaylarla tek tek ilgilenmesine bir kez daha canlı şahit oldum. 

Konser saati gelip çattığında sahneye çıktığı andan itibaren hit şarkılarını art arda sıralamaya başlayan Hande, gecenin güzel geçeceğinin garantisini daha ilk saniyeden verdi. Orkestranın her şarkıyı zımba gibi çalması ve düzenlemelere kattığı yeni tatlar konseri daha da keyifli bir hale getirdi. Hande’nin vokal performansına zaten diyecek yok. Albümde nasılsa canlı konserde de aynı lezzeti fazlasıyla veren ender şarkıcılardan biri kendisi.

Hande Yener’in dansçıları ise ayrı bir enerji bombası. Sahnede fırtına gibi esiyorlar. Danslar ve Hande ile olan uyumları 10 numara. Zaten eğlendikleri ve orada olmaktan zevk aldıkları her hallerinden anlaşılıyor konser esnasında.

23-10/02/hande1.jpg

Tansiyonu hiç düşürmeden konserin ilk yarısını başarıyla bitiren Hande, ikinci bölümde Gülden Karaböcek’i sahnesinde ağırlayarak hepimize duygusal anlar yaşattı. ‘Dilek Taşı’ ve ‘Sürünüyorum’u Hande ile beraber seslendiren Gülden Karaböcek’in seyircinin coşkusu karşısındaki mutluluğu görülmeye değerdi.

Konserin sonunda Tiktok’da 200 binin üzerinde video çekilen “Benden Bir Tane Daha Yok” şarkısını 10-12 yaş aralığındaki dans öğrencilerinin performansı eşliğinde söyleyen Hande, baştan sona hem görsel hem de işitsel keyifli bir geceye imza attı.

23-10/02/hande2.jpg

Gelelim Hande cephesindeki son gelişmelere. Soundlar değiştikçe yorumculuğunun da buna bağlı olarak değiştiğini ve yeniliklerin dışında kalmayı sevmediğini söyleyen Hande, değişimin hep içinde olmak istiyor. Bir gecede bir şarkıyla tüm planlarının değişebileceğini söyleyen Hande’nin boş durmayı sevmediğini bildiğim için yine yeni bir enerji ile evindeki stüdyosunda hummalı bir çalışma içinde olduğuna eminim. Her an Hande Yener’den bir sürpriz gelebilir hazırlıklı olun. 

23-10/02/hande3.jpg

Tüm bunlar olurken ‘Afrodizyak’ albümünde yer alan ve gizli hit olarak kabul ettiğim, sözleri Berksan’a müziği Misha ve Hande Yener’e ait olan ‘Yara’nın video klip çalışması sırada bekleyenler arasında yer alıyor.

 

Serhat Tekin

Etiketler:

Abone Ol :