Serhat Tekin Güneş’in Yeni Şarkısı "Bölüm Sonu"yu Yazdı!

Abone Ol :

Serhat Tekin Güneş’in Yeni Şarkısı

Güneş’in yükselişi

Son yıllarda dikkat çeken ve yaptığı işleri başarılı bulduğum Güneş’in yeni şarkısı ‘Bölüm Sonu’ geçtiğimiz hafta çıktı. 

Güneş’i geniş kitlelere tanıtan şarkı aslında ‘Dua’ olmuştu. ‘Atlantis’ albümü ile bu tanınırlığı pekiştiren Güneş, devamında yaptığı şarkı, cover ve feat çalışmalarla kendine çok güzel bir yol çizdi.

23-08/28/g.jpg

Ağırlıklı olarak yabancı müzik dinleyen genç dinleyicinin dikkatini üzerine çekerek ‘ Bakın dinlediğiniz müziği Türkçe olarak da gayet güzel yapabiliyorum’u onlara gösterdi diye düşünüyorum. Güneş’in bu açıdan sağlam bir kitlesi oluştu. 

Söz, müzik ve düzenlemeyi dinlediği şeyler doğrultusunda şarkılarında başarılı bir şekilde harmanlayan Güneş’in enerjisi ve video klipleri en az şarkıları kadar dikkat çekici. 

Gerçek anlamda pop müzik yaptığını düşündüğüm Güneş, uzun lafın kısası güzide müzik dünyamızın bildiği anlamda pop yapmıyor. Evrensel bir sound peşinde koştuğu ortaya koyduğu her şarkıda fazlasıyla belli olan Güneş’in şimdi yeni şarkısı ‘Bölüm Sonu’ beğeni topluyor.

23-08/28/ggg.jpg

İlk olarak TikTok’da şarkının bir bölümünü paylaşan Güneş, aldığı tepkiler ve şarkıya çekilen videoları görünce arayı fazla açmadan ‘Bölüm Sonu’yu çıkarmaya karar vermiş. İkili ilişkilerdeki gelgitleri, kopamama sorunsalını hislere tercüman bir dil ile anlatınca dinleyenlerini can evinden vuran Güneş, şu anda turnede. Yeni albüm çalışmaları ise son hız devam ediyormuş.

 

 

Etiketler:

Abone Ol :