'Senfonik Divalar' Nilüfer ile Start Veriyor!

Abone Ol :

'Senfonik Divalar' Nilüfer ile Start Veriyor!

İstanbul’un en prestijli konser mekanı Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu Eylül ayında müthiş bir projeye ev sahipliği yapıyor: “Senfonik Divalar”

Senfonik Divalar bu sene Türk popunun divalarından Nilüfer ile start veren devamı gelecek uzun soluklu bir proje.

Her Zaman Nilüfer
Çeyrek asırlık sanat hayatında hep zirvede kalarak Türk popunun tartışmasız divalarından olan Nilüfer 22 Eylül'de Harbiye Açıkhava’da, klasik müzik dünyasının tanınan ismi Alper Kömürcü’nün yöneteceği 40 kişilik senfoni orkestrası eşliğinde sevenlerine unutulmaz bir konser vermeye hazırlanıyor.

70'li yıllardan günümüze kadar birçok şarkıya güçlü yorumuyla hayat vermiş Türk Pop'unun divalarından Nilüfer’in senfonik konser repertuarı büyük titizlikle, çeyrek asırlık müzikal yolculuğunu kapsayacak şekilde best of tadında hazırlandı. 

Senfoni projelerinin aranılan ismi Alper Kömürcü’nün müzik direktörlüğünü üstlendiği konserde sanatçıya 40 kişilik senfoni orkestrası eşlik edecek. Klasikle popu birleştiren proje; daha önce Senfonik İbrahim Tatlıses, Senfonik Şebnem Ferah, Rock Müzikaller, Broadway’den İstanbul’a Müzikaller gibi çok ilgi gören projelere de imza atan Nurcan Karaca’ya ait.

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda 4 yıldır konser vermeyen Nilüfer Eylül ayında vereceği senfonik konserle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Etiketler: 0

Abone Ol :