Selçuk Balcı'dan Cover Sürprizi!

Abone Ol :

Selçuk Balcı'dan Cover Sürprizi!

Daha önce cover'ladığı şarkıyla nostalji rüzgârları estiren Selçuk Balcı, yepyeni bir single hazırladı. Balcı bu kez Gülden Karaböcek'in efsane şarkısı “Kırılsın Ellerim”i cover'layarak dinleyicilerine yeni bir nostalji yaşatmaya hazırlanıyor. Selçuk Balcı, usta sanatçı Gülden Karaböcek'in efsane hit'i "Kırılsın Ellerim"i yorumladı. Son dönemlerde çıkardığı teklilerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran karadeniz müziğinin sevilen sanatçısı Balcı'nın eseri, 21 Ekim'de tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sundu.

"KEMENÇESİYLE CAN VERDİ."

Aranjörlüğünü Zafer Karayazgan'ın üstlendiği "Kırılsın Ellerim"in kayıtları Çınar Stüdyosu'nda tamamlandı. Selçuk Balcı'nın kemençesiyle eşlik ettiği şarkıda gitarları Caner Güneysu, kopuz ve perküsyonu Velican Sağun, udu Özdemir Güz, piyano ve bas'ı Zafer Karayazgan, yaylıları İstanbul Strings çaldı. Mix ve mastering'ine Selim Topsakal'ın imza attığı şarkının geri vokallerinde ise Göksel Bektaş ile Selim Topsakal yer aldı.

"GÜLDEN KARABÖCEK EFSANESİ."

Türk müziğinin kilometre taşlarından Gülden Karaböcek'in de seslendirdiği şarkıya yeniden hayat verdiği için mutlu olduğunu söyleyen Selçuk Balcı, heyecanını şu sözlerle dile getirdi: "Gülden Karaböcek, müziğimizin yaşayan efsanesi. 'Kırılsın Ellerim' onun sesiyle hafızalarımıza kazındı. Ben yeni bir yorum getirdim bu şarkıya. Artık dinleyicilerimize emanet. Beğeneceklerini umuyorum. Heyecanım büyük."

TUZ GÖLÜ'NDE KLİP

Selçuk Balcı, "Kırılsın Ellerim"in klibi için Şereflikoçhisar Tuz Gölü'nde kamera karşısına geçti. Yönetmen koltuğunda Talip Karamahmutoğlu'nun oturduğu çalışmada etkileyici doğa manzaralarına da yer verildi. Şarkının ruhunu yansıtan klip, single'ın çıktığı gün itibarıyla müzik kanallarında ve dijital platformlarda dönmeye başlayacak.

Etiketler:

Abone Ol :