Selami Şahin Rüzgarı Esti

Abone Ol :

Selami Şahin Rüzgarı Esti

Türk müziğinin duayenlerinden usta sanatçı Selami Şahin, İzmir Enternasyonel Fuarı kapsamında ve Çatalca Erguvan Festivali'nde iki gün üst üste unutulmaz konserlere imza attı.

İlk defa 40 yıl önce sahne aldığı İzmir Enternasyonel Fuarı kapsamında yıllar sonra sevenleri ile buluşan usta sanatçı, yaklaşık 30 bin izleyicinin bulunduğu konserde Sen Mevsimler Gibisin, Özledim, Tanrım, Sefam Olsun gibi bir çok şarkısını müzikseverler ile buluşturdu ve on binlerce insan şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

Çıplak sesi ile bir kez daha kendine hayran bıraktı!

Senin Olmaya Geldim isimli eserini mikrofonsuz bir şekilde çıplak sesle seslendiren Selami Şahin, güçlü sahne performansı ile İzmir'lileri bir kez daha kendine hayran bıraktı.

Çatalca'da Selami Şahin Rüzgarı!

Ertesi gün Çatalca Erguvan Festivali'nde on binlerce dinleyici ile buluşan Selami Şahin, Mehmetçik meydanını dolduran hayranlarına dillerden düşmeyen eserlerinin hikayelerini anlattı.

Çatalca'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren sanatçı, özellikle Namerd Olayım ve Tanrım şarkılarında müzikseverlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Etiketler: 0

Abone Ol :