Şebnem Ferah Yeni Klibini Küllerinden'e Çekti

Abone Ol :

Şebnem Ferah Yeni Klibini Küllerinden'e Çekti

Şebnem Ferah, 12 Nisan’da yayınlanan “Parmak İzi ”albümünün ilk video klibini ”Küllerinden” şarkısına çekti.
 

“Parmak İzi” albümünün yayınlandığı ilk günden itibaren hayranları tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan, “Küllerinden” şarkısına Şebnem Ferah’ta kayıtsız kalmayarak kliplendirdi.
"Albüm çıkar çıkmaz konserler başladığı için klip çekmeye fırsatımız olmamıştı, geçtiğimiz günlerde çektik. Şimdi gönül rahatlığıyla dinlenebilirim” mesajıyla birlikte klipten bir kareyi sosyal medya hesaplarında paylaşan Ferah, daha önce bir çok video klibinin yönetmen koltuğunda oturan Ömer Faruk Sorak ile “Küllerinden” klibinde de birlikte çalıştı.

Albümde yer alan 9 şarkının düzenlemesi Şebnem Ferah, Ozan Tügen ve Tarkan Gözübüyük imzası taşırken, “Kıramazsın” şarkısının düzenlemesi ise Şebnem Ferah ve Demir Demirkan’a ait.Albümün mixleri Murat Bulut, masteringi ise Evren Göknar tarafından Los Angeles Capitol stüdyolarında yapıldı.

Parmak İzi’nin kayıtlarında, akustik gitarları da çalan Şebnem Ferah’a müzisyen  arkadaşları Ozan Tügen (klavyeler), Kerem Özyeğen (gitar), Buket Doran (bas gitar), Aykan İlkan (davul), Metin Türkcan (gitar), Tarkan Gözübüyük (gitar, bas gitar), Demir Demirkan (gitar, akustik gitar) eşlik etti.


Şebnem Ferah
Parmak İzi (2018,Nisan)

1.   Şarkılar Yalan Söylemez
2.  Başka Bir Yol Var
3.  Koridor
4.  Küllerinden
5.  Vicdan
6.  Son Tango
7.  Parmak İzi
8.  Sözde Namus
9.  Kıramazsın
10. Koyu

Etiketler: 0

Abone Ol :