Şebnem Ferah: "Sessizliğimde Bile Orda Olduğunuz İçin Çok Şanslıyım"

Abone Ol :

Şebnem Ferah:

 

Şebnem Ferah, sosyal medyadaki iki yıllık sessizliğini doğum günü paylaşımıyla bozdu. Ferah, "Sessizliğimde bile orada olduğunuz için kendimi ne kadar şanslı hissettiğimi paylaşmak istedim" dedi. Türk rock müziğinin en güçlü seslerinden, besteci ve söz yazarı Şebnem Ferah, 51'inci yaş gününü Instagram sayfasında kutladı.

12 Nisan 1972 doğumlu olan Ferah, iki yıllık sessizliğin ardından doğum gününde yeni bir paylaşım yaparak, üç yıldan uzun bir süredir ara verdiği sahneye olan özlemini dile getirdi."Sizinle birlikte şarkı söylemeyeli üç yıldan fazla zaman oldu. Her şeye inanırdım da bu kadar uzun süre şarkı söylemeden durabileceğime inanmazdım. Geç olsun, güç olmasın diyelim" diye yazan Ferah, notuna şöyle devam etti: "Yeniden buluşuncaya kadar tüm güzel dileklerinize teşekkür etmek ve sessizliğimde bile 'orada' olduğunuz için kendimi ne kadar şanslı hissettiğimi paylaşmak istedim. Sizi çok seviyorum."

Kendini Eve Kapatan Şebnem Ferah'ın Son Hali Görenleri Şaşırttı!

"LÜTFEN KONSER VER!"

Şebnem Ferah'ın yaptığı paylaşıma, ünlü takipçileri de kayıtsız kalmadı. Ezgi Mola, "Seni çok seviyorum Şebneeem Feraaah! İyi ki varsın beeeee. Nice 25’lere... Lütfen konser yap! Lütfen!" diye yazarken; Cem Yılmaz, "Bence 5. Seni çok seviyorum" notunu iletti. Nil Karaibrahimgil de "Buradayız. Bekliyoruz, seviyoruz, duyuyoruz, kutluyoruz. Anlıyoruz bile" diye yazdı. Melek Mosso, Didem Soydan, Atiye, Ceylan Ertem gibi arkadaşları da Şebnem Ferah'a olan sevgilerini emojili paylaşımlarıyla gösterdi.

Etiketler:

Abone Ol :