Şebnem Ferah İle 19 Mayıs Coşkusu!

Abone Ol :

Şebnem Ferah İle 19 Mayıs Coşkusu!

Çankaya’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu, Çankaya Belediyesinin Milyon Yapım işbirliği ile Anıtpark’ta düzenlediği Üniversiteler Arası Müzik Yarışması Şebnem Ferah konseri ile son buldu.

Yeni albümünden "Parmak İzi", “Bir Başka Yol Var” ve “Koridor" şarkıları ile konsere başlayan Şebnem Ferah’a, söylediği her şarkıda  25 bin kişilik dev bir koro eşlik etti.

“Sevgili dostlarımız hepiniz hoşgeldiniz. Keyifleriniz yerinizdedir umarım. Biz çok mutluyuz sizlerle bu özel günde bir arada olmaktan. 19 Mayıs bayramımız kutlu olsun" diyen Şebnem Ferah büyük bir coşku ile hız kesmeden "Çakıl Taşları" şarkısı ile devam etti.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte jüri üyeliğini Cahit Berkay, İskender Paydaş, Kurtalan Ekspres gitaristi Ahmet Güvenç, Gülçin Ergul ve Umut Kuzey'in yaptı. 15 grubun performans sergilediği yarışma, Şebnem Ferah konseri ile tamamlandı.

Sol tarafındaki Anıtkabir manzarasına karşı Izmir Marşı'nı seslendiren sanatçı binlerce Ankaralının kendisine eşlik etmesiyle unutulmaz bir konsere imza attı.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :