Şebnem Ferah 3. Kez Harbiye Açıkhava'daydı!

Abone Ol :

Şebnem Ferah 3. Kez Harbiye Açıkhava'daydı!

Şebnem Ferah, Cumartesi gecesi (07 Ekim) Açıkhava’da fırtınalar estirdi! Bu konseri ile Ferah, bu sezon 3. kez Harbiye’yi doldururken, binlerce seveni şarkılara yine coşkuyla eşlik etti.


Seyircisine “Harbiye’de yine benimle beraber olduğunuz için teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum” diyerek seslendi.

Şebnem Ferah,"Kadın"dan "Od" albümüne uzanan geniş ve özel repertuvarıyla dinleyicisine yine muhteşem bir konser akşamı yaşattı.

Şebnem Ferah, konserinde şarkıları için özel olarak hazırlanan video projeksiyonlar, sahne üstü efektler ve yaylı quartetin de katılımıyla gerçekleşen akustik performansına özel hazırlanan dekoru ile etkiliyeci sahne performansının yanında unutulmaz görsel bir şov da sundu.

Etkileyici sahne performansına, ‘Ya Hep Ya Hiç’ şarkısıyla başlayan Şebnem Ferah, "Sil Baştan", "Fırtına", "Can Kırıkları", "Ben Şarkımı Söylerken" gibi dillerden düşmeyen şarkılarının yanı sıra uzun süredir sahne performanslarında yer vermediği birçok şarkısını da Açıkhava seyircisine özel seslendiren Şebnem Ferah her şarkısını alkışlar ve ıslıklar eşliğinde bitirdi!

AÇIKHAVA’YA ÖZEL AKUSTİK PERFORMANS!

Şebnem Ferah, adeta bir ev atmosferi yaşatan dekoru ve yaylı qouartetin katılımıyla gerçekleşen akustik bölümde 'Değirmenler', 'Benim Adım Orman', 'Masum Değiliz'  ‘Mavi Liman’ gibi birbirinden duygusal 6 özel akustik şarkıyla da duygu fırtınası estirdi.

Etiketler: 0

Abone Ol :