Sanatçılardan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajları!

Abone Ol :

Sanatçılardan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajları!

Sanat dünyası 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı sosyal medya adreslerinden yaptıkları paylaşımlarla kutladılar.

Tarkan, Instagram adresinden yaptığı paylaşımın altına ” Atatürk'ün tüm gençlere armağan ettiği bu günde, bizleri onurlandıran sporcularımızın çoğalmasını diliyor, mustafa kemal atatürk'ü saygı ve sevgiyle anıyorum.” mesajını yazdı.

gülşen yaptığı paylaşıma, “19 mayıs atatürk’ü anma, gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun. seni anmadığımız bir an olamaz...” notunu düşerken, emre altuğ ise instagram adersinden yaptığı paylaşıma ” iyi ki doğdun ata’m” mesajını yazdı.

Mustafa Ceceli’de Instagram adresinde yaptığı paylaşımın altına “Vatan mücadelesinin başladığı 19 Mayıs 1919'un 99.yıl dönümü. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve vatanı uğruna şehadete yürüyen kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyoruz..” notunu yazdı.

Sibel Can “Biz herşeyi gençliğe bırakacağız... Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır. bütün ümidim gençliktedir." Mustafa Kemal Atatürk.” mesajını yayınladı.

Işın Karaca ise yaptığı paylaşımın altına   “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramımız kutlu olsun” Ne mutlu türküm diyene” notunu paylaştı.

Özcan Deniz, paylaştığı fotografın altına “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun” notunu yazarken, İbrahim Tatlıses ise ”Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyor, tüm gençlerimizin bayramını kutluyorum..” mesajını yayınladı.

Volkan Konak Instagram aderesinden Atatürk’ün gençliğe hitabesi’ni paylaşırken, İzzet Yıldızhan ve Ferman Toprak ise yaptıkları paylaşıma “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun..” notunu düştüler.

jehan barbur, ferman akgül fettah can ınstagram adreslerinden yaptıkları paylaşımların altına  “atatürk’ü anma gençlik ve spor bayramı kutlu olsun” notunu düştüler.

Umut Kuzey yaptığı paylaşıma  “Bütün ümidim gençliktedir.” “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramı kutlu olsun” mesajını yazarken, Oğuzhan Koç ise “ Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun” mesajını yayınladı.

Özgün, “Nice güzel bayramlara... 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramımız kutlu olsun” mesajını paylaştı.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :