Sanat Dünyasından Sıla'ya Büyük Destek!

Abone Ol :

Sanat Dünyasından Sıla'ya Büyük Destek!

Sıla, bir kadın... Bir sanatçı...  "Susarsam önce kendime, sonra bu ülkenin kadınlarına haksızlık etmiş olacağım" dedi ve  dilsiz kalmamayı seçti. Sıla’nın başına gelen üzücü  şiddet olayı karşısında sanat dünyası da sosyal medya adreslerinden yaptıkları paylaşımlarla sıla’ya destek verdiler. Kral Grubu olarak bizde tüm mecralarımızla Sıla’nın yanındayız... Her saat başı radyolarımız ve televizyonumuzda Sıla’nın ve şiddet mağduru kadınlarımızın sesi olacağız..


Ajda Pekkan, “Hepimiz senin yanındayız Sıla...”mesajını yazarken, Sertab Erener, “Meslektaşım Sıla’yı bir kadın olarak ayakta alkışlıyorum. Ve yaşadığı bu korkunç olayda sonuna kadar yanında olduğumu haykırmak istiyorum” mesajını paylaştı. Ebru Gündeş, instagram adresinden yaptığı paylaşıma ” Seninle gurur duyuyorum... Her zaman yanındayım” notunu düştü. Deniz Seki ise  “Şiddet, yetersiz kimsenin son barınağıdır. Sen hep güçlü ol. Sen hep şarkı söyle güzel kadın...” mesajını yayınladı.

Demet Akalın da ınstagram adresinden yaptığı paylaşımın altına  “Gücünüz kuvvetiniz ne şarkı sözlerine ne güzel yüreğine dokunabilir... Yanındayım herzaman” mesajını yazdı.

Gülben Ergen, “Yıkamadığın kadına, devrilmiyor diye, çok güzel ve başarılı diye, şiddet uygulayan güçsüz “erkek” o kadın senin ezik şiddetinle, bir #ömür daha da güçlenecek bunu biliyor musun? Hak etmediğin kadın tarafından, kendini vazgeçilmez ve değerli zanneden erkekler güçsüzlük sizin diğer adınız..” mesajını paylaşırken,

Bengü ise yaptığı paylaşıma  “Kendisinden daha güçlü bir kadını kaldıramayıp, gücünü şiddet ve hakaretle göstermeye kalkan “iki satırlık!” bir “adam” daha... Susmayıp dimdik durduğun için tüm hemcinslerim adına sana teşekkürler Sıla...” notunu yazdı.

 

İrem Derici,tepkisini “Demir kadın! Aslan kadın! Fiziksel yahut psikolojik şiddet, nicelerini darma duman ediyor bu leş mevzu. ama sen nasıl bir güçsün, nasıl bir teşviksin! dimdik kadınım, ben sana öykünmeye devam! çünkü sen Sıla Gençoğlu’sun!” sözleriyle dile getirdi.

Ziynet Sali, “Bazıları hiç sevilmeyi öğrenememiş olabilir ama bence aşkın bunla hiçbir ilgisi yok” mesajıyla Sıla’ya destek verdi.

 

Hadise, “Sıla'nın yaşadığı korkunç olay için çok üzgünüm! onun dik duruşunun ve cesaretinin tüm kadınlarımıza örnek olmasını istiyorum! Kimseden korkmayın! Çocuklarınızı "sen erkeksin yaparsın" ya da "sen kızsın yapamazsın" şeklinde ayırarak değil insan olarak yetiştirin! İnsan olan hiçbir canlıya zarar vermez! Tüm iyi dileklerim seninle…” mesajını paylaşırken,

Funda Arar ise  “Ey güçlü kadın. Seni yıkabilir mi şiddet uygulayan güçsüz bir erkek. Herkes müstahakını bulacaktır. Senin yüzün hep gülsün arkadaşım. Biz kadınlar yanındayız...”mesajını paylaştı.



Tuğba Özerk de instagram adresinden yaptığı paylaşıma “Şarkılar dışında böyle bir noktada buluşmuş olmayı hiç ama hiç arzu etmezdim....Dik dur kardeşim Sıla! Aynen benimde yaptığım gibi ayıplanmak bile olsa bedeli dimdik dur...Ayıp yapana aittir...Hepsi geçeçek....Tüm sevgimle...”notunu düşerken,

Işın Karaca ise  “Kimse senin yüzündeki gülümsemeyi alamasın Sıla.. Herkes yaşattığının cezasını yaşayacak...”mesajını paylaştı.

Mabel Matiz,”Yanındayım Sıla Gençoğlu”mesajıyla,Keremcem ise “Susmadığın için teşekkürler “ mesajıyla Sıla’ya destek verdi.

Şebnem Ferah, “Meslektaşım, kıymetli Sıla Gençoğlu’nun 45 dakika boyunca hayatından endişe etmek zorunda kalmasını, bunun bir insan evladı üzerinde yaratabileceği travmayı iliklerime kadar tüm benliğimle hissediyorum. Çok üzgünüm” mesajını paylaşırken,

Gökhan Tepe, “Şiddete hayır! Yanındayız arkadaşım...” mesajıyla Sıla’ya destek verirken, 

Murat Boz ise “Çok geçmiş olsun. Yanındayız Sıla” mesajıyla Sıla’nın yanında olduğu mesajını verdi.

Sibel Can, sosyal medya adresinden yaptığı paylaşıma “Dünyada ve özellikle ülkemizde kadın olmak... Bireyliğini ilan edip, dimdik ayakta durmak, kadınlığını hissedip yaşamak... Çok zor... Ama imkansız değil... Tabuları yıkarcasına, kafalardaki örümcekleri dağıtırcasına bir mücadele gerek... Kadınlık adına.... İnsanlık adına... Erkeğin olması gereken desteğiyle, saygısıyla, sevgisiyle,anlayışıyla... Ama önce kadının kendi isteğiyle... Kadının kendini tanıması, fark etmesi ve aşmasıyla...Geçmiş olsun güzel kalpli cesur yürekli...” notunu düştü.

Burcu Güneş, “Çok teşekkürler Sıla! kendine saygı duyan, hakkını arayan tüm güçlü ve cesur kadınlar umudumuz, yarınlarımızdır. Susmamalıyız! Tüm kalbimle dürüstlüğüne ve cesaretine hayran kaldım. Yükümüz ağır. Buradaki dik duruşunla da örnek olacaksın. Değerliyiz ve birlikte daha güçlüyüz!” mesajını paylaştı.

Burcu Esmersoy ise “ Ne guzel yazmis.. Ne guzel anlatmis “gozlerimizin gozlerinize degdigi an” iste o an hepimizi birlestiren! ve ne guzel demis “bazilari hic sevilmeyi ogrenememis olabilir ama bence askin bununla hic bir ilgisi yok!” mesajıyla Sıla’ya destek verdi.

Nilüfer ise,sosyal medya adresinden “Sevgili Sıla  benden sonuna kadar destek  sana” mesajını paylaştı.

Etiketler: 0

Abone Ol :