Sanat Dünyasından Barış Pınarı Harekatına Destek

Abone Ol :

Sanat Dünyasından Barış Pınarı Harekatına Destek

Sanat dünyasının ünlü isimleri, operasyona katılan Mehmetçikler için tek yürek oldu

Türkiye, Suriye’nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı Barış Pınarı harekâtı başlattı. Sanat dünyasının ünlü isimleri, operasyona katılan Mehmetçikler için tek yürek oldu.

 

Türkiye, Suriye’nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı Barış Pınarı harekâtı başlattı. Sanat dünyasının ünlü isimleri, operasyona katılan Mehmetçikler için tek yürek oldu.

 

Sanat dünyasının ünlü isimleri Barış Pınarı harekâtı’na katılan Mehmetçikler için tek yürek oldu. Ajda Pekkan ve Hakan Altun önceki akşam verdikleri konserde Türk askerleri için izleyicilerinden dua istedi.

Tarkan, Bergüzar Korel ve Şahan Gökbakar sosyal medya hesaplarında duygusal paylaşımlar yaptı. Gökhan Özoğuz, Murat Boz, Cem Yılmaz, Linet ve Aşkım Kapışmak, Mehmetçik Vakfı’na bağış yapacaklarını duyurdu. Gülse Birsel, “Jet Sosyete” dizisinin ilk bölüm yayın tarihini erteleme kararı alırken Yeşim Salkım konserlerini iptal etti. Yalın ise bugünkü Antalya’daki konserini başka bir tarihe ertelediğini açıkladı.

 

Sağ salim gelsinler

Ajda Pekkan, Türkiye turnesi kapsamında önceki akşam İzmir Kültürpark’ta konser verdi. Sahnede “Memleketim” ve “10. Yıl Marşı”nı okuyan ünlü sanatçı Mehmetçik için dua istedi. Pekkan, “Vatanımız bölünemez. Vatanımızın bütünlüğünü koruyan ordumuza, Mehmetçiğimize dua edelim lütfen, Allahım onları korusun. Bütün yavrularımız bir an önce sağ salim geri gelsin” dedi.

 

Hepimizin başı sağ olsun

Hakan Altun, önceki akşam İstMarina Jolly Joker’de sahneye çıktı. Şarkıcı, konserine başlamadan önce Barış Pınarı harekâtının üçüncü gününde şehit olanlara başsağlığı diledi: “Şu anda zorlu bir süreçteyiz. Şehitlerimiz var, hepimizin başı sağ olsun. Orada bulunan Mehmetçikleri de Allah korusun.”

 

Sabır ve güç diliyorum

Tarkan sosyal medya hesabında şu mesajı paylaştı: “Barış Pınarı harekâtında şehit olan askerlerimiz ve sivil vatandaşlarımız için çok üzgünüm. Hayatını kaybedenler için Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı, sabır ve güç; yaralılar için acil şifalar dilerim.”

 

Demet Akalın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Bostancı konserimizin tüm geliri Aslan parçalarına gidecek. Bizim elimizden gelen bu. Verilecek her türlü göreve de en başa yazın beni... Devletimizin askerimin her daim yanındayım. Yüce Rabbimden tek duamız burunları bile kanamadan yurda dönmeleri. Mehmetçik Vakfı." dedi.

 

Mehmetçik Vakfı’na bağış yaptılar

Gökhan Özoğuz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Ankara’da vereceği konserin gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışladığını duyurdu. 

Murat Boz, aralık ayında yapılması planlanan Antalya konserinin 125 bin TL’lik gelirini vakfa bağışladı. 

Mehmetçik Vakfı’na bağış yapacağını duyuran isimler arasında Cem Yılmaz, Linet ve Aşkım Kapışmak da yer aldı.

Etiketler: 2400, 2401

Abone Ol :