Sanat Dünyası 29 Ekim'i Kutluyor!

Abone Ol :

Sanat Dünyası 29 Ekim'i Kutluyor!

Bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin 93’üncü kuruluş yıl dönümü tüm yurtta coşkuyla kutlanmaya başladı. Bu coşkuya katılan bir çok ünlü isim Cumhuriyet Bayramı mesajlarını sosyal medya hesapları üzerindne yayınladı.İşte o mesajlardan bazıları..

Tarkan sosyal medya hesaplarından ‘’Cumhuriyet düşüncede, bilgide, sağlıkta güçlü ve yüksek karakterli koruyucular ister’’ mesajını yayınlarken Gülşen, ‘’Ata’mızın bizlere en büyük armağanı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Ne mutlu Türküm diyene’’ notunu psylaştı.

Hadise,  29 Ekim mesajında Ulu ÖnderAtatürk’ün 28.10.1923 yılında söylediği ‘’Efendiler! Yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz resmini sosyal medya hesaplarından yayınlarken; Demet Akalın ise ‘’ 29 ekim Cumhuriyet Bayramimiz kutlu olsun
‘’ mesajını yayınladı.
İlyas Yalçıntaş ‘’Cumhuriyet varsa Türkiye var! 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlu olsun’’ mesajını hayranlarıyla paylaşken; Ferhat Göçer ise ‘’ Cumhuriyet’imiz 93 yaşında...... 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun!’’ mesajını yayınlayanlar arasındaydı.

Demet Akalın, Harun Kolçak ve Ajda Pekkan ise ‘’Cuhuriyet Bayramımız kutlu olsun’’ mesajını sosyal medya üzerinden paylaştılar. Fettah Can ise ‘’ Cumhuriyetimizin 93. Yılı kutlu olsun yaşasın Cumhuriyet’’ mesajını yayınladı.

Mustafa Ceceli ‘’29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu olsun. Allah ülkemizin birliğini beraberliğini sonsuza dek korusun.. Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizin ruhu şâd olsun…’’ darken;  Işın Karaca ise kızının yaptığı bir Atatürk portresinin altına             ‘’Efendiler...
Yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz..
Mustafa Kemal Atatürk... 93 sene önce bugün... Kızım hazırlamış Atatürk çerçevesini... ne de güzel olmuş.. ellerine, yüreğine sağlık minnoşum…’’ mesajını paylaşan ünlüler arasıydaydı.

Ayşegül Aldinç ‘’Canım Ata'm #sonsuzadek emanetine sahip çıkıyor, seni çok özlüyoruz.. Şükran dolu saygılar sana.. Cumhuriyetimizin 93. yılı kutlu olsun…’’ darken Oüuzhan Koç ise ‘’ Hatırlanması değil,unutulmaması gereken gün..
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun..!’’ mesajını paylaştı .


İbrahim Tatlıses ‘’29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun’’ darken; Zara ise ‘’Öyle bir zamandayız ki susuzluktan kıvransan 1 liran yoksa "buyur" diyen olmaz... Bize canıyla, kanıyla, hayatını sunan şehitlerimizin ruhu şad olsun... Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhları şad olsun... Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun...’’ mesajını yayındı.
Volkan Konak ise sosyal medya hesapları üzerinden ‘’Cumhuriyet Bayram'ımız kutlu olsun... ‘’ mesajını paylaştı
 

Etiketler: 0

Abone Ol :