Samsun Gençlik Festivali Tüm Hızıyla Devam Ediyor!

Abone Ol :

Samsun Gençlik Festivali Tüm Hızıyla Devam Ediyor!

Karadeniz’de bir ilk olma özelliği taşıyan Samsun Gençlik Festivali, ikinci gününde tüm coşkusuyla devam etti.

%100 müzik ve eğlence ile Türk rock müziğinin en güçlü isimlerini ağırlayan festivalinin ikinci gününde sırasıyla "What Da Funk & Gülçin Ergül", "Luxus", "İskender Paydaş", "Pinhani", "Yeni Türkü", "Feridun Düzağaç" ve "MFÖ" sahne aldı.

19 - 20 - 21 Mayıs 2017 tarihleri arasında Samsun’da Sheraton Grand Beach’te Umut Kuzey koordinatörlüğünde düzenlenen  Samsun Gençlik Festivali, Karadeniz’de yaşayan tüm müzikseverleri %100 müzik ve eğlence ile ağırlıyor. Günde 7 sanatçının sahne aldığı, günlük ve kombine ve kamplı bilet satışları bulunuyor.

Geçtiğimiz yıl, Zeytinli Rock Festivali’nde, 70'den fazla sanatçı ve 100.000'den fazla müzikseveri buluşturarak, Türkiye müzik festivali tarihine damga vuran MİLYON YAPIM, 2017 yılında, yepyeni bir festivali daha müzikseverlerle buluşturdu.

Kral Pop medya sponsorluğunda, Red Bull desteğiyle, Türkiye’nin yeni gençlik kanalı Milyon Tv ekranlarında da yayınlanan festivalin sosyal medya paylaşımları #SGF2017 hashtagi ile yapılıyor. Festivalin üçüncü ve son gününde sahne alacak isimler ise şöyle;


21 MAYIS PAZAR
TEOMAN
ŞEBNEM FERAH
MANGA
CEM ADRİAN
ADAMLAR
JEHAN BARBUR
KAAN UZUNER

Etiketler: 0

Abone Ol :