Samsun Gençlik Festivali Teoman ve Şebnem Ferah'ı Aynı Sahnede Buluşturdu!

Abone Ol :

Samsun Gençlik Festivali Teoman ve Şebnem Ferah'ı Aynı Sahnede Buluşturdu!

Karadeniz’de bir ilk olma özelliği taşıyan Samsun Gençlik Festivali, üç gün süren müzik ve eğlence maratonunun ardından sona erdi.

Karadeniz'in dört bir yanından gelen müzikseverlerin akınına uğrayan festivalin son gününde tüm biletler tükendi, kapıda uzun kuyruklar oluştu. Türk Rock Müziğinin en güçlü isimlerini ağırlayan festivalin son gününde sırasıyla "Kaan Uzuner", Jehan Barbur", "Adamlar", "Cem Adrian", "Manga", "Şebnem Ferah" ve "Teoman sahne aldı. Samsun Gençlik Festivali yıllar sonra çok özel bir buluşmaya da ev sahipliği yaptı. Gecenin en özel anlarından bir tanesi de Türk rock müziğinin iki dev ismi Teoman ve Şebnem  Ferah'ı aynı sahnede buluşturması oldu. İkili unutulmaz parçalarından bir tanesi olan İki Yabancı'yı birlikte seslendirdi.

19 - 20 - 21 Mayıs 2017 tarihleri arasında Samsun’da Sheraton Grand Beach’te Umut Kuzey koordinatörlüğünde düzenlenen  Samsun Gençlik Festivali, Karadeniz’de yaşayan tüm müzikseverleri %100 müzik ve eğlence ile ağırladı.


Geçtiğimiz yıl, Zeytinli Rock Festivali’nde, 70'den fazla sanatçı ve 100.000'den fazla müzikseveri buluşturarak, Türkiye müzik festivali tarihine damga vuran Milyon Yapım, 2017 yılında, yepyeni bir festivali daha müzikseverlerle buluşturdu.


Kral Pop TV medya sponsorluğunda, Red Bull desteğiyle düzenlenen festival Türkiye’nin yeni gençlik kanalı Milyon TV ekranlarında da yayınlandı.

Etiketler: 0

Abone Ol :