Samsun Gençlik Festivali Büyük Bir Coşkuyla Başladı!

Abone Ol :

Samsun Gençlik Festivali Büyük Bir Coşkuyla Başladı!

Karadeniz’de bir ilk olma özelliği taşıyan Samsun Gençlik Festivali, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda başladı. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği festivalin ilk günü yağmurlu ve soğuk havaya rağmen coşkusundan hiçbir şey kaybetmedi.

%100 müzik ve eğlence ile Türk rock müziğinin en güçlü isimlerini ağırlayan festivalinin ilk gününde sırasıyla Yok Öyle Kararlı Şeyler, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Flört, Umut Kuzey, Pilli Bebek, Selda Bağcan & Boom Pam ve Athena sahne aldı.

Festivalin ilk gününde sahne alan genel koordinatör Umut Kuzey alanı dolduran gençlere seslenerek, "Bu festival sizin için yapıldı, sahiplendiğiniz için teşekkür ediyorum, dedi." Selda Bağcan ise müzikseverlerin coşkusundan oldukça mutluydu, Çukurova Rock Festivali'ne gönderme yaparak, "Adana'yı aratmadınız" dedi. Gecenin finalinde sahne alan Athena ise en sevilen parçalarıyla uzun süre sahnede kaldı.

Geçtiğimiz yıl, Zeytinli Rock Festivali’nde, 70'den fazla sanatçı ve 100.000'den fazla müzikseveri buluşturarak, Türkiye müzik festivali tarihine damga vuran MİLYON YAPIM, 2017 yılında, yepyeni bir festivali daha müzikseverlerle buluşturdu.

19 - 20 - 21 Mayıs 2017 tarihleri arasında Samsun’da Sheraton Grand Beach’te Umut Kuzey koordinatörlüğünde düzenlenen  Samsun Gençlik Festivali, Karadeniz’de yaşayan tüm müzikseverleri %100 müzik ve eğlence ile ağırlıyor. Günde 7 sanatçının sahne alacağı, günlük ve kombine bilet satışının olduğu festivalde, kamp kombine biletleri de satışa sunuldu.

 

Kral Pop TV medya sponsorluğunda, Red Bull desteğiyle, Türkiye’nin yeni gençlik kanalı Milyon TV ekranlarında da yayınlanan festivalin sosyal medya paylaşımları #SGF2017 hashtagi ile yapılıyor. Festivalin ikinci ve üçüncü gününde sahne alacak isimler ise şöyle;

20 MAYIS CUMARTESİ
MFÖ
FERİDUN DÜZAĞAÇ
PİNHANİ
YENİ TÜRKÜ
İSKENDER PAYDAŞ
LUXUS
WHAT DA FUNK & GÜLÇİN ERGÜL

21 MAYIS PAZAR
TEOMAN
ŞEBNEM FERAH
MANGA
CEM ADRİAN
ADAMLAR
JEHAN BARBUR
KAAN UZUNER

Etiketler: 0

Abone Ol :