Şampiyon'a Bir Rekor da Sosyal Medyadan!

Abone Ol :

Şampiyon'a Bir Rekor da Sosyal Medyadan!

Ay Yapım ve Med Yapım imzalı başrollerini Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah ve Fikret Kuşkan’ın paylaştığı yönetmen koltuğunda, senaryosuna da Serkan Yörük ile birlikte imza atan Ahmet Katıksız’ın oturduğu yılın filmi “Şampiyon” sosyal medyada da rekora koşuyor.

7 Aralık Cuma günü seyirci ile buluşan Şampiyon için yapılan beğeni dolu paylaşımlar sosyal medyaya damgasını vurdu. Filmi izler izlemez atılan olumlu mesajlar dijital mecralarda gündem oldu.

Halis Karataş ve eşi Begüm Atman’ın ölümsüz aşk hikayesini anlatan “Şampiyon” a atılan övgü dolu paylaşımlardan bazıları aşağıda yer almaktadır:

@VatanVarol #BoldPilot #Şampiyon Hayatım boyunca sinemada ağladığım tek film olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Tüm herkesin gitmesi gereken nadir filmlerden birisi. Dün zorla getirdiğim yakınlarım bugün tekrar gidelim diye başımın etini yiyor. İnanılmaz bir iş çıkarmışsınız.

@ElvanKabaK Şampiyon olmak bir gün kaybedeceğini bile bile koşmaya devam etmektir. Arkadaş Bold Pilot’a mı ağlayayım, Begüm Atman Karataş’a mı ağlayayım, Atman ailesine mi ağlayayım, Halis Karataş’a mı ağlayayım? Türk sineması muhteşem filmler çıkarmaya başladı. 1 saattir kendime gelemedim.

@freudells Filmi iki kez izledim çünkü bold pilot’ı şampiyon yapan şey ile begüm atman karataş’ı şamğiyon yapan şey aynıydı ve bu bizim içimizde bir yerlere dokundu. Çekimler, detaylar oyunculuklar, müzikler her şey çok iyiydi. Herkesin emeğine sağlık. Gidin izleyin. #Şampiyon #Boldpilot

@nacjordi Artık her yağmur yağdığında aklıma Bold Pilot gelecek

Etiketler: 0

Abone Ol :