Saldırıya Uğrayan Müzisyen Mehmet Dudarık'ın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama

Abone Ol :

Saldırıya Uğrayan Müzisyen Mehmet Dudarık'ın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama

Piiz grubunun Ankara konseri sonrası saldırıya uğrayan davulcu Mehmet Dudarık'ın sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

 

 

Ankara'da bir eğlence mekanında uğradığı saldırı sonucu ağır yaralanan ve yoğun bakımda tedaviye alınan Piiz grubunun davulcusu Mehmet Dudarık'ın bilincinin açık olduğu ve sağlık durumunun iyiye gittiği açıklandı.

 22-12/19/piss3.jpg

Emir Yaşar, M. Doğa Usta, Ahmet Çilingir, Muzaffer Doğan ve Mehmet Dudarık'tan oluşan grup, 14 Aralık Çarşamba akşamı konser vermek üzere Ankara'nın Çankaya ilçesine gitti. Konserin ardından telefonla konuşmak için dışarıya çıkan Dudarık, tanımadığı B.K.K. tarafından "ayağıma bastın" denerek darp edildi.

 

Ağır yaralanan Dudarık, arkadaşları tarafından Ankara İbn-i Sina Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından gözaltına alınan B.K.K. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

'BİLİNCİ AÇIK, YOĞUN BAKIMDAKİ TEDAVİLERİ DEVAM EDİYOR'

Piiz grubunun gitaristi Doğa Usta, Mehmet Dudarık’ın MS hastası olduğunu, başına aldığı darbe sonucu hastalığının da tetiklendiğini söyledi.

 

DHA'nın aktardığına göre, Usta, Dudarık'ın halen yoğun bakımda olduğunu belirterek, "Biraz önce yanına girebildim. Bilinci açık yoğun bakımdaki tedavileri devam ediyor. Hafta sonu olduğu için henüz doktorlarından tam bilgi almış değiliz. Ama arkadaşımızın şu anda bilinci açık ve konuşabiliyor. Bunalmış biraz. Her şeyin tam olarak farkında da değil. Biraz uykulu gibi bir hali var. Çok fazla da konuşturmadılar. Hastaneden ne zaman çıkacağına dair bir bilgimiz yok maalesef, biz de doktorlarından haber bekliyoruz" dedi.

 

 

'ŞİDDETE BİR AN ÖNCE ÇÖZÜM BULUNMASI GEREKİYOR'

Usta, saldırgan B.K.K.'nın tutuklanmasıyla ilgili de, "Umuyoruz adalet yerini bulur. Bir sürü açıdan düşünüyoruz. Olayı da her yerde gördükçe daha bir canımız sıkılıyor. Bu konu özelinde söylemiyorum ama şiddet her yerde. Bunun sanatla alakası yok; doktora da şiddet var, kadına da şiddet var, herkese şiddet var ve bunlar için bir an önce çözüm bulunması gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Etiketler: 5458

Abone Ol :